Zvučna imena hotelijerstva na HOW Festivalu

Zvučna imena hotelijerstva na HOW Festivalu

Jedina konferencija na temu hotelskih operacija održava se za 25.11.2020.

HOW Festival u drugom online izdanju okuplja izuzetno zvučna imena hotelijerstva!

Organizatori su već objavili kako je jedan od key-note govornika CEO Best Westerna za Centralnu Europu – Marcus Smola, a svoje sudelovanje potvrdili su i Jean Francois Nogue, globalni direktor operacija za odeljenje hrane i pića, Melia Hotels, Boris Simm,
potpredsednik za operacije Ruby Hotela, Kent Richards, korporativni direktor operacija, SixSenses Spa te Daniel Cooper, direktor za brendove i programe vernosti za Evropu, Afriku, Bliski Istok te Jugozapadnu Aziju iz Hyatt-a.

Više od 40 govornika posvetit će se različitim hotelskim odelima te će dati odgovore na pitanja poput: kako pratiti F&B troškove, kako se hotelski restorani mogu osloniti na lokalno stanovništvo, kako održati moral zaposlenih u kriznim vremenima, koje troškove je potrebno rezati u doba krize te kako održati ravnotežu između automatizacije i ljudske interakcije.

Takođe govornici će diskutovati i o strategijama i programima vernosti, novim trendovima poput coworkinga i najma ureda te pojavi hibridnih evenata.

Celokupan program s govornicima dostupan je ovde, a mi vas svakako pozivamo da se prijavite!

Inače, HOW Festival se održava poslednje četiri godine te okuplja direktore hotela, voditelje hotelskih odeljenja, te direktore operacija.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare