Uzakrota Balkan Travel Summit 10. marta u Hotelu Mona Plaza

Nakon samita održanog 12. decembra 2019. u Istanbulu, najveći turistički događaj u Turskoj, Uzakrota Travel Summit , dolazi u Beograd i to 10. marta u hotel Mona Plaza.

Na samitu u Beogradu učestvovaće oko 600 profesionalaca a glavne teme o kojima će se diskutovati su „Present and Future of Online Platforms“, „The Power of Emerging Markets and Online Platforms“, „Traveling Groups of the Future and Marketing

Među temama skupa biće sledeće teme: “Onlajn rezervacije i lokalni trend korporativnih kompanija u 2020″, „Moć rastućnih tržišta i onlajn platformi“, „Sadašnjost i budućnost onlajn platformi“, „Nove marketinške strategije i grupne posete“, „Koje su preference današnjih putnika“ i „Digitalni marketing u travel industriji“.

– Uzakrota će ove godine biti najvažniji turistički događaj u gradu. Naš cilj je da ustanovimo nove saradnje tako što ćemo naučiti više o  stalnim promenama na tržištu i alatima u našoj industriji – rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

– Balkan i Beograd su na našem radaru već duže vreme i prvi događaj izvan naše regije imali smo u Beogradu 2017. Od tada, blisko smo sarađivali sa državnim institucijama u Srbiji. Raduje me što smo ponovo u Beogradu – rekao je  Gokhan Erdogan, direktor Uzakrota Travel Summit-a.

Za više informacija posetite uzakrota.com/balkansummit20

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare