Ukus Šri Lanke u Beogradu
U Beogradu ćemo od septembra imati priliku da uživamo u autentičnoj kuhinji Šri Lanke, koju će nam sa velikim zadovoljstvom predstaviti Šrilančanin Danuška Kumara, glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd.
Dhanu’s Curry Night je niz večera koje će se održavati u hotelu Hyatt Regency Beograd jedanput mesečno, sa prvom zakazanom za 20. septembar u 19 časova. Danuška će se postarati da jela budu pripremljena po tradicionalnoj recepturi, koristeći začine koje je specijalno za ovu priliku dopremio sa Šri Lanke.
U okviru manifestacije Delikatesni ponedeljak, koja će se 3. septembra održati u Kulturnom centru Grad sa početkom od 19 časova, imaćemo priliku da upoznamo Danušku, isprobamo neke od njegovih specijaliteta i saznamo nešto više o egzotičnoj kuhinji bisera Indijskog okeana.
Klikom OVDE možete saznati više o događaju.