Uključite se i pratite #kongresniturizamTALKS

Želimo da čujemo Vaše mišljenje, želimo da čujemo industriju !

Svima je jasno da je turizam u celom svetu stao.

Pozivamo sve hotelijere, DMC i event menadžment agencije, ugostitelje, prevoznike i ostale dobavljače u kongresnom turizmu iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije da se uključe u otvorenu diskusiju i podele svoje mišljenje, zapažanja, stavove, brige kao i savete i strategije šta dalje nakon virusa COVID-19.

Za više informacija i detalja, kao i predloga tema kliknite ovde.

Cilj je da se u ovim teškim vremenima naša industrija poveže još više, da razgovaramo, čujemo različita mišljenja i da zajedno dođemo do najbolje strategije i prevaziđemo krizu što je moguće bezbolnije.

Kako da se uključite?

Snimite se dok govorite na ovu temu, ono što Vi smatrate važnim, u trajanju 3-5 min, a zatim nam taj klip pošaljite na office@kongresniturizam.com da ga mi objavimo, a Vi ga objavite na  Linkedin-u, FB-u i mrežama koje koristite uz obavezan #kongresniturizamTALKS u opisu kako bismo mogli svi da pratimo komunikaciju.

I još nešto…

Izabrali smo ovaj format jer je on najpribližniji komunikaciji licem u lice, u uslovima izolacije. Nemojte se opterećivati kako izgledate, da li je snimak u vašoj kuhinji, da li ćete reći sve što će se posle ispostaviti ispravno ili ne, jer svi smo prvi put u ovoj situaciji. Ono što je bitno jeste da se uključite i doprinesete svojim dragocenim iskustvom i savetima, da se međusobno „vidimo“, čujemo i zajedno pobedimo.

Portal kongresniturizam.com će maksimalno podržati svoje partnere u ovim teškim vremenima.  

 

Izvor: Kongresni turizam

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare