U Leskovcu otvoren Sajam Garni Hotel – Grad dobija i moderan tržni centar

U Leskovcu je u ponedeljak, 19. avgusta svoja vrata gostima otvorio Sajam Garni Hotel. Nalazi se u centru grada, odmah pored budućeg Shopping centra Sajam, koji se gradi na mestu jednog od obeležja Leskovca, popularne „Šajkače“.

– U sklopu već postojeće zgrade, za potrebe hotela izgrađen je potpuno novi objekat koji se nalazi pored tržnog centra Sajam koji je još u izgradnji. Gradnja je trajala osam meseci – kažu za eKapiju iz kompanije Metla Komerc.


Kako navode, hotel ima četiri zvezdice i urađen je na bazi noćenja sa doručkom. Ima šest jednokrevetnih soba, tri studija sa kuhinjom i francuskim ležajem, kao i četiri trokrevetne sobe. Za sve goste hotela obezbeđen je parking. Takođe, posetioci će imati priliku da obiđu znamenitosti Leskovca biciklom, pošto im je u hotelu obezbeđeno njihovo besplatno korišćenje.

Ukupna vrednost ovog projekta je 250.000 EUR, a investitor je Sajam doo, koji se nalazi u sklopu grupacije Metla Komerc.

Za izradu projekta zadužena je bila firma Janković Interior iz Niša, dok su, kako nam kažu iz Metla komerca, na izgradnji i opremanju hotela radile domaće firme iz Leskovca.

Sajam Garni Hotel nije jedina investicija kompanije Metla komerc.

– Trenutno gradimo i pomenuti Sajam Shopping Centar koji će se prostirati na 5.500 m2 i koji već sa ponosom zovemo „novi centar grada“. Ovaj kompleks daće Leskovcu potpuno novu notu života, a zakup u ovom tržnom centru već je potvrdilo nekoliko domaćih i inostranih brendova – kažu iz kompanije Metla komerc za eKapiju.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare