Turistička ponuda Srbije predstavljena u Moskvi i Sankt Peterburgu

Turistička organizacija Srbije (TOS) od 10. do 12. septembra 2019. predstavlja turističku ponudu Srbije na sajmu turizma Leisure koji se održava u Moskvi.

Uz predstavnike TOS-a na ovom sajmu svoju ponudu predstaviće i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Novog Sada, Turistička organizacija Niša, Turistička organizacija Novog Pazara, Turistička organizacija Požarevca, Turistička organizacija Subotice kao i Luna Travel, Crowne Plaza, Prolom i Lukovska Banja i hotel Putnik-Kopaonik.
Međunarodni sajam turizma Leisure održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i turizma Rusije i pretežno je namenjen opštoj publici. Naglasak je ove godine stavljen na ponudu odmora u gradovima, ponudu zimskog odmora i ponudu banjskog turizma. Očekuje se posećenost od preko 100.000 ljudi tokom tri sajamska dana.
Učešće na sajmu uključuje dodatne promotivne aktivnosti u vidu prezentacije turističke ponude Srbije, Beograda i Novog Sada na konferenciji za novinare koja će biti organizovana u okviru sajamskog prostora 11. septembra. Događaj je namenjen stranim novinarima i organizatorima putovanja.
Po završetku sajma Leisure, predstavnici Srbije putuju u Sankt Peterburg, gde će 13. septembra 2019. godine, u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije i Beograda biti organizovana još jedna konferencija sa medije.
U prvih sedam meseci 2019. godine, turisti iz Rusije ostvarili su 113.830 noćenja, što predstavlja porast od 40% u odnosu na prošlu godinu, saopštila je Turistička organizacija Srbije.
Izvor: ekapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare