Treći Hotel Summit Srbija 26. marta u hotelu Hyatt Regency Belgrade

Hotel Summit Srbija 26. marta u Beogradu – Govornici iz Holandije, Austrije, Slovenije, Hrvatske i Srbije

Treći po redu Hotel Summit Srbija održaće se 26. marta 2020. godine u hotelu Hyatt Regency Belgrade.

Konferencija Hotel Summit Srbija treću godinu zaredom predstavlja centralno mesto okupljanja i najveći godišnji događaj za hotelsku industriju u Srbiji, u organizaciji izdavačke kuće InB2B media i InHotel i InHoReCa magazina.

Cilj konferencije je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svetu.

Učesnici ce imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor hotelske industrije u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i o novim modelima poslovanja.

Organizator najavljuje sledeće teme i govornike:

Hospitality pejzaž: Srbija – region – svet
Kakva su trenutna dostignuća i prepreke za veće prihode u hotelskom poslovanju? Kakva je atrakstivnost regiona sa investicionog stanovišta i perspektiva turizma u regionu?
Siniša Topalović, Managing Partner, Horwath HTL, Hrvatska

Investicije i trendovi: Banja Vrdnik & NP Fruška gora

Fruške terme novi su i ukupno treći turistički kompleks privrednika Milinka Cicmila u Vrdniku. Reč je o jednoj od najvećih turističkih investicija u Srbiji, vrednoj 28 miliona evra, ukupne površine 47 hiljada kvadratnih metara, sa osam bazena, 200 soba i 13 apartmana.
Aleksandar Cicmil, CFO, Promont Group, Resort Fruške Terme, Srbija

Panel: Lideri za promene
Kako generalni direktori vodećih globalnih hotelskih grupa odgovaraju na izazove promenljivih ekonomskih uslova, putnih trendova, operativnih zahteva i tržišta rada

Moderator: Katarina Đurović, direktor prodaje, Hotel Prag, Beograd

Učestvuju: Hom Parviz (General Manager, Hyatt Regency Belgrade), Nicolaas Houwert (General Manager, Hilton Belgrade) i Robert Gasser (General Manager, Courtyard by Marriott Belgrade City Center)

VR TEHNOLOGIJA: napredni instrument u hospitality industriji
Na koji način interaktvna rešenja – virtuelna stvarnost (VR) i inovativna digitalna rešenja informišu, impresioniraju i privlače vaše goste, dok istovremeno nude merljive poslovne ciljeve za vlasnike i menadžere?
Branislav Dogandžić, Interactive Solutions i Dejan Veselinov, konsultant, VTC

Želimo širu sliku: gde je izvor prihoda izvan hotelske sobe?
PKF hotelexperts se aktivno bavi studijama izvodljivosti i pretragama operatera u evropskim zemljama, kao i obavljanjem pregovora o zakupu hotela, upravljanju i franšiznim sporazumima.
Stefan Catic, konsultant, PKF hotelexperts, Austrija

Održive investicije u turizmu: nepotreban trošak ili dodatna vrednost?
Dominik je Collegium Mondial Travel, prvu putničku agenciju specijalizovanu za mlade u Sloveniji, osnovao 1995. godine. Agencija danas posluje u Sloveniji, Velikoj Britaniji i Hrvatskoj. Dominik je i osnivač je Jasna Chalet Resorta u Kranjskoj gori na jezeru Jasna, čiji je cilj da sa posebnom vizijom povezuje celokupnu lokalnu zajednicu i podstiče je na razvoj.
Dominik S. Černjak, vlasnik, Jasna Chalet Resort, Slovenija

Alternativni modeli u F&B industriji: prilike za stvaranje profita i kreiranje F&B destinacije
Eyck Zimmer je višestruko nagrađivani kuvar. Izabran je za šefa godine u Velikoj Britaniji 2006, a za šefa godine u Portugalu 2008. Svoju karijeru započeo je u Erfurter Hof-u, a karijeru je nastavio u mnogim poznatim evropskim hotelima: Europe, Palasthotel (East Berlin), Grand Hotel Regina (Grindelwald, Switzerland), The Dorchester (Mayfair, London), The Berkeley, The Lanesborough Claridge’s , The Ritz (London), Choupana Hills Madeira i Lowry Hotel u Mančesteru. Od 2010. do 2014. godine bio je šef kuhinje u restoranu Hong Kong Jockey Clubs Derby Restaurant. Trenutno obavlja funkciju šefa kuhinje u beogradskom hotelu Square Nine. Tokom svoje dugačke karijere osvojio je veliki broj svetskih priznanja i nagrada. Između ostalog, Francuska je 2014. Dodelila Eycku Ordre du Merite Agricole za njegov doprinos francuskoj gastronomiji.
Eyck Zimmer, Culinary Director, Square Nine Hotel Belgrade

Keynote govornik
Emile Bootsma, direktor i osnivač, emilebootsma atelje za razvoj hospitality koncepta & menadžment, Holandija

 Emile je bio na rukovodećim pozicijama u Kempinski hotelima u Berlinu (managing director), Budimpešti (general manager) i Pekingu (hotel manager). Na osnovu svog višegodišnjeg iskustva od Minhena, Berlina, Budimpešte, Pekinga, Južne Afrike do Amsterdama, pokušaće da približi svoje viđenje f&b sektora. Emile će iz svoje perspektive predstaviti učesnicima kako na najbolji način da postave organizacionu strukuturu f&b-a, koliko je kreativni potencijal zaposlenih važan za poslovni uspeh i K+koliko se uloga f&b-a promenila i koliko je važna.

Osim fokusa prezentacije na f&b-u, Emile će nam predstaviti svoje bogato iskustvo celokupnog vođenja hotela.

Konferencija će i ove godine biti odlična prilika za networking, razmenu iskustava, procenu poslovne klime, motivaciju i inspiraciju. Namenjena je generalnim menadžerima, menadžerima operacija, prodaji i marketingu, revenue menadžerima, F&B menadžerima, pratećoj hospitality industriji, institucijama i konsultantima.

Kompletan program i prijave na sajtu www.hotel-summit.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare