TouchMenu- Virtuelni konsijerž

TouchMenu menja hotelsku industriju

 

Predstavljamo vam TouchMenu – sveobuhvatnu virtuelnu konsijerž platformu koja gostima nudi čitav niz usluga dostupnih sa bilo kog mobilnog telefona ili tableta skeniranjem jednog QR koda.

Dizajniran je za hotele, apartmane i restorane, odnosno za sve vrste ugostiteljskih objekata. Gosti na brz i lak način mogu da pristupe svim informacijama i uslugama objekta, bez direktne interakcije sa zaposlenima.

Funkcijama koje su pre svega lake za korišćenje, TouchMenu optimizuje radne procese uz čuvanje životne sredine i smanjenje potrošnje energije.

 

TouchMenu je pionir u digitalnom ugostiteljskom ekosistemu. Vodeći proizvod kompanije je Virtuelni konsijerž – moćna veb-bazirana platforma, koja gostima nudi kompletan set usluga, dostupnih sa bilo kog mobilnog telefona ili tableta, skeniranjem jednog QR koda.

 

 

Virtuelni konsijerž je savršen za poslovne i gradske hotele, rizorte, odmarališta i sve vrste restorana, prostora za sastanke i događaje, SPA i wellness centre, golf komplekse, sezonske i celogodišnje objekte.

Korišćenjem QR kodova u ugostiteljstvu, TouchMenu gostima pruža digitalno iskustvo koje je i zgodno i održivo. Gosti mogu pristupiti informacijama i uslugama bez direktne interakcije sa zaposlenima u hotelu ili restoranu.

Korišćenjem QR kodova u hotelskim sobama, na recepciji, u restoranima, salama za sastanke i prostorima sa sadržajima za zabavu, pomaže se gostima da ostanu informisani, a svaka usluga je udaljena samo par klikova.

Možete doći do svojih gostiju postavljanjem QR kodova gde god vam je potrebno da pristupite digitalnim informacijama i dodatnim uslugama – na čak 36 jezika bez preuzimanja bilo kakvih aplikacija ili registracije.

QR kodovi su osnovni resurs za optimizaciju, unapređenje i automatizaciju radnih procesa. TouchMenu na taj način štedi vreme, smanjuje troškove i olakšava rad osoblju.

Dobar primer je recimo promena cena. Čak i ako se to dešava na nedeljnom ili mesečnom nivou, hoteli ili restorani ne moraju da štampaju svoje menije iznova i iznova.

Oni jednostavno mogu da izvrše promene putem svoje digitalne platforme. Istovremeno se ne radi štampanje, što doprinosi zaštiti životne sredine, ali i značajnim uštedama kada se sabere na kraju godine.

 

TouchMenu aplikacija je izuzetno laka za korišćenje, tako da svi korisnici mogu da nauče da je koriste uz minimalnu podršku, ali i pored toga nudimo video tutorijale, uputstva za upotrebu i obuke za sve korisnike. Mogu postojati odstupanja u zavisnosti od uključenih funkcija i funkcionalnosti, ali većina klijenata može da počne da koristi APLIKACIJU u roku od 10 dana od dogovora sa timom TouchMenu-a.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Blog, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare