Šta je program Fruške Smart Start?

Fruške Start Smart je edukativni plaćeni šestomesečni program za odabrane talente sa različitih fakulteta koji su na pragu svoje karijere, a koji ima za cilj da ih upozna sa poslovnim oruženjem i načinom na koji funkcioniše prvi resort u Srbiji, Fruške Terme.

Dok kandidati budu na plaćenoj praksi radiće puno radno vreme, fokus će biti na profesionalnom razvoju sa mentorom i biće im dostupne obuke koje izvode stručni hotelski konsultanti.-

Ovaj program, kako ističu organizatori, ima za cilj okupljanje novih mladih talenata, budućih hotelijera, pružajući im priliku da započnu svoju karijeru u jednoj od najbrže rastućih turističkih mikrodestinacija Srbiji i regionu – FRUŠKE TERME RESORT & RESIDENCES.

„Fruške Smart Start“ ne predstavlja samo običan program prakse; on je koncipiran kako bi pružio sveobuhvatno iskustvo u različitim sektorima hotelskog poslovanja. Organizatori naglašavaju da je cilj programa osposobljavanje budućih hotelijera putem rada u različitim segmentima industrije, omogućavajući im da steknu širok spektar veština i znanja.

Najveći izazov ovog programa jeste pružiti mladim talentima mogućnost da rade u svim ključnim sektorima hotelskog poslovanja, od recepcije do menadžmenta, kako bi nakon uspešno obavljene prakse mogli doneti odluku o pravcu daljeg razvoja svojih karijera.

Poziv je upućen studentima završnih godina osnovnih i master studija, ali i obrazovanim pojedincima bez prethodnog iskustva. Organizatori ističu da je otvorenost prema svim profilima ključna, a entuzijazam i želja za učenjem dodatni su plus.

– Želimo da stvorimo okruženje u kojem će mladi profesionalci moći da razvijaju svoje kompetencije i karijeru. „Fruške Smart Start“ nije samo prilika za rad, već i za stvaranje trajnih uspomena i povezivanje sa stručnjacima u oblasti hotelskog menadžmenta – istakla je Jelena Radić koja je idejni tvorac projekta.

„Fruške Smart Start“ obećava da će pružiti, ne samo praktično iskustvo, već i priliku za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u hotelskoj industriji.

Šta dobijate učešćem na programu?

  1. Iskusnog mentora koji vas vodi kroz put razvoja.
  2. Obuke tehničkih veština i soft skills sa istaknutim hotelijerskim konsultantom.
  3. Uvid u kompletno hotelsko poslovanje.
  4. Stimulativnu zaradu za vreme programa.
  5. Mogućnost da postanete deo uspešnog tima posle završene prakse.

Prijavite se već danas!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare