Sofitel Dubai the Obelisk hotel je otvorio svoja vrata

Spajanjem moderne francuske umetnosti i drevnog egipatskog nasleđa nastaje autentična priča najveće nekretnine Accor grupe na Bliskom Istoku i u Africi.

Od novembra 2020. godine Dubai će u svojoj ponudi imati novi simbol grada- hotel projektovan i izgrađen u zgradi oblika egipatskog obeliska.

Mark Villis, izvršni direktor za Bliski Istok i Afriku u kompaniji Accor, rekao je: „Ovo je vrlo uzbudljivo otvaranje za nas u regionu, jer osim što je najveća Sofitel-ova nekretnina na Bliskom Istoku i Africi, takođe treba da postane znamenitost u gradu, pokazujući izvrsnu uslugu u kombinaciji sa kultnim dizajnom i arhitekturom.“

Sofitel Dubai the Obelisk nalazi se na odličnoj lokaciji u mestu Vafi u Dubaiju, vrhunskoj destinaciji za kupovinu i razonodu, na samo deset minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Dubaiju. Šarmira goste vrhunskim komforom, izvanrednim iskustvima i francuskim načinom života.

Pažnja prema detaljima, osećaj Art Deco-a i kombinacija kultura i nasleđa obeležje su ne samo celokupne arhitekture i dizajna Sofitel Dubai the Obelisk-a, već i 498 luksuznih soba i apartmana, kao i 97 nameštenih i servisiranih apartmana.

Screenshot: https://www.sofitel-dubai-theobelisk.com/hotel-rooms-suites/

Aiman Gharib, generalni direktor Sofitel Dubai the Obelisk, komentarisao je: „Inspirisan spomenikom Luksor Obelisk-m koji se nalazi na Place de La Concorde u Parizu, Sofitel Dubai the Obelisk, svedoči o razvoju kompleksa Vafi i zaokružuje destinaciju za život i zabavu, ostvarujući viziju jednog od lidera Dubaija, šeik-a Mana bin Khalifa Al Maktoum.“

Hotelske sobe i apartmani nalaze se na 19. spratu, sve smeštajne jedinice imaju prozore od poda do plafona ostavljajući prostora prirodnom svetlu sa nenadmašnim pogledom, uključujući stari Dubai,  luku i kultni gradski horizont.

„Podržavajući svoje vrednosti i tradiciju i pronalazeći slične standarde kvaliteta, Sofitel Dubai the Obelisk udružio se sa tri istaknuta francuska partnera u segmentima ponude hrane i pića i ponude wellness i spa: Danielom Bouludom, Schilo van Coeverdenom i L’Occitaneom.“

Inspirisan mediteranskim vodama i Francuskom rivijerom, hotel ima bazen i bar sa zadivljujućim pogledom.

Screenshot: https://www.sofitel-dubai-theobelisk.com/wellness/

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare