Ruši se hotelski kompleks na Kopaoniku

Ruši se hotelski kompleks Olga Dedijer na Kopaoniku i gradi novi na 25.000 m2 – U planu 206 apartmana i podzemna garaža na četiri nivoa

Opštinska uprava opštine Raška oglasila je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku. Investitor je kompanija MGM-Investments.

Na lokaciji se nalazi hotelski kompleks Olga Dedijer za koji je izdato rešenje o izgradnji 1985. godine. Ovim urbanističkim projektom predviđa se uklanjanje ovog objekta i izgradnja novog.

Foto: Urbanistički projekat/ C.E.M. Team doo Beograd

Spratnost projektovanog objekta je -4Po+Npr+Vpr+3+3Pk. ukupna bruto građevinska površina budućeg hotela je 25.638,92 m2.

Predviđeno je da budući hotel ima 206 apartmana. U četiri podzemne etaže predviđene su garaže sa ukupno 187 parking mesta.

Saobraćajni pristup biće ostvaren je sa postojećeg državnog puta dvosmernom internom saobraćajnicom širine 6 m.

Projektant je C.E.M. Team doo Beograd, a javni uvid traje do 6. marta.

Inače, hotel Olga Dedijer se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u planinskom stilu.

Hotel raspolaže sa 232 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek – barom, diskotekom, picerijom, trim kabinetom i prodavnicom.

Izvor: eKapija

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare