Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori

Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na izboru World Travel Awards za 2024. godinu. Ovo priznanje potvrđuje nepokolebljivu posvećenost hotela izvrsnosti u pružanju usluga.

– Izuzetno smo oduševljeni što smo ponovo dobili priznanje od ove prestižne organizacije. Naš tim neumorno radi na pružanje odlične usluge svim gostima i mnogo nam znači kada to prepoznaje tako važna organizacija – izjavio je Kai Dieckmann, generalni direktor Regent Porto Montenegro.

Organizacija „World Travel Awards“, osnovana 1993. godine, ima za cilj da prepozna, nagradi i slavi izvrsnost širom svih ključnih sektora turizma i hotelijerstva.

Foto; Porto Montenegro

Dosledna dominacija Regent Porto Montenegro na crnogorskoj ugostiteljskoj sceni naglašava njenu posvećenost pružanju nenadmašnih iskustava svojim gostima. Od luksuznog smeštaja i sadržaja, hotel nastavlja da postavlja standard za izvrsnost u regionu.

World Travel Awards dodeljuje priznanja u brojnim kategorijama na nacionalnom, kontinentalnom i globalnom nivou, što je čini jednim od najprestižnijih priznanja u turističkoj industriji.

Izvor: Mne Magazin

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare