Prvi Moxy hotel otvoren u Beogradu

Prvi hotel Moxy Belgrade, razigrana strast upakovana u jedinstven hotelski komfor, otvoren u centru Beograda

U centru Beograda, u Njegoševoj ulici, otvoren je Moxy Belgrade. To je prvi hotel brenda Moxy, najbrže rastućeg brenda u okviru Marriott International lanca hotela, ne samo na području bivše Jugoslavije, već i Balkana.

Moxy hoteli, njih blizu 140 širom sveta, jedinstveno su dizajnirani, sa konceptom koji je izuzetno aktuelan i atraktivan u svetskim okvirima. Stoga se s pravom kaže da je to brend čiji hoteli unose velike promene u domenu hotelijerstva i turističke ponude na svakoj destinaciji kojoj se pojave.

Moxy Belgrade je u globalni atraktivni koncept uklopio i svu jedinstvenost beogradskog duha

Hotel nudi prostor i ugođaj koji neće biti zanimljiv samo gostima iz inostranstva već i najbližim komšijama, Beograđanima i svima onima koji u njega navraćaju, da popiju kafu, održe brzi sastanak, ili pak opuste sami ili u društvu uz dobar obrok i koktel.

Lep i nesvakidašnji enterijer hotela je magičan eklektični spoj arhitektonskih i umetničkih pravaca zastupljenih kroz čitav vek beogradske arhitekture.

Atraktivnost hotela ogleda se i u sadržajima, usluzi i načinu na koji su kruta hotelska pravila pomerena, promenjena i prilagođena gostima, community duhu i komforu. Moxy gosti tačno znaju šta žele, okrenuti su trendovima, zabavi, savremenim tehnologijama i koji očekuju od hotela određenu vrstu partnerstva u otkrivanju destinacije koju posećuju.

Bez standardne recepcije, na baru koji radi 24/7, goste, uz koktel, čekaju ključevi za jednu od 131 sobe, podeljene u 5 kategorija, u kojima je svaki detalj brižljivo planiran, sa naglaskom na maksimalno udobnim krevetima, radnim prostorom organizovanim na jedan zabav način, zbog čega su Moxy sobe savršeno mesto za work & play. Sa stilom, udobno i široko, čak i u malom pakovanju.

Svim gostima je 24/7 dostupan bar hotela, Grab &Go opcija samoposluživanja, ali i fitnes centar, sa potpuno opremljenom teretanom i drugom opremom za vežbanje.

Jedinstven i funkcionalan community space, podeljen je u nekoliko celina

Prostor za chill out, upoznavanje, sastanke, a centralno postavljeni kamin, koji u tradicionalnoj srpskoj arhitekuri i kulturi predstavlja mesto porodičnog okupljanja, sjajno se slaže sa Moxy community duhom i neprikosnovenom željom za druženjem njegovih gostiju.

Moxy Belgrade ima i jedan izuzetak u odnosu na druge hotele ovog brenda – PARK Gastro Bar u okviru hotela, otvoren za doručak, ručak i večeru, sa vrhunskom internacionalnom kuhinjom.

Na prvom spratu hotela nalaze se 2 konferencijske sale (Play i Move) koje zahvaljujući inovativnom rešenju i modularnosti elemenata, lako prelaze u jedinstven prostor, dok se u prizemlju hotela se nalazi i jedna manja sala za sastanke.

Činjenica da je Beograd stavljen na globalnu mapu Moxy hotela značajna je i važna za turističku ponudu naše zemlje

To Beogradu, kao destinaciji, daje dodatnu atraktivnost, jer Moxy bira destinacije u kojima se otvara, uvažavajući specifične kriterijume svojih gostiju.

Dolaskom Moxy hotela u Beograd počinjemo novu fazu i pristup u hotelijerstvu, ne samo u Srbiji i na prostorima bivše Jugoslavije, već u celom regionu Balkana, jer je Moxy uvek game changer gde se pojavi, upravo zbog potpuno drugačijeg, nekonvencionalnog koncepta hotela, smeštaja i usluge.

Biti deo velike Moxy porodice znači dobiti priliku da ugostite jedan novi tip gostiju po nekim novim znatno drugačijim pravilima, ali samim tim i potrebu da imate drugačiji crew, ljudstvo obučeno po nekim novim standardima, spremno da u svakom trenutku prati ritam potreba naših gostiju, pružajući im maksimum od svega što sam hotel, ali i Beograd kao destinacija ima da ponudi.

S druge strane, verujemo da je upravo jedinstvenost Beograda to zbog čega je Beograd idealan partner Moxy duhu i onima koji taj duh slede širom planete, te da će stavljanjem na mapu Moxy hotela, ovaj deo sveta dodatno biti osvetljen za brojne goste sa svih strana, pružajući im jedno fascinantno iskustvo gostoprimstva i provoda, uz jedinstven hotelski Moxy Belgrade komfor. S velikom radošću i uzbuđenjem počinjemo ovo putovanje, ovu igru #atthemoxy u kojoj ćemo, uverena sam, svi uživati,  izjavila je Tatjana Matić, direktorka hotela Moxy Belgrade.


O Moxy hotelima

Moxy je globalni simbol razigranog hotelskog iskustva za mlade u srcu. Sa blizu 140 hotela otvorenih širom Severne Amerike, Evrope, Azije i Pacifika, Moxy hrabro krši pravila konvencionalnog hotelskog boravka širom sveta. Nekonvencionalno iskustvo počinje prijavom u Moxy bar i proteže se od njegovih velikih otvorenih prostora za druženje, do malih, ali pametnih spavaćih soba. Moxy donosi moderan, industrijski dizajn i društvenu uslugu po atraktivnoj ceni, tako da gosti mogu da se posvete što im je istinski važno tokom putovanja. Moxy pre svega slavi inkluzivnost, otvorenost i originalnost.

Za više informacija posetite www.moxyhotels.com  i Play On #atthemoxy na Instagramu. Moxy je ponosan što učestvuje u Marriott Bonvoy, globalnom programu putovanja kompanije Marriott International. Program nudi članovima izvanredan portfolio globalnih brendova, ekskluzivna iskustva na Marriott Bonvoy Moments  i vrhunske pogodnosti, uključujući besplatna noćenja i priznavanje Elite statusa. Da biste se upisali besplatno ili za više informacija o programu, posetite MarriottBonvoy.marriott.com.


O Marriott International

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) је je komapnija sa sedištem u Betesdi, Merilend, SAD, i obuhvata portfolio od skoro 9.000 objekata i 30 brendova u 132 zemlje. Marriott upravlja i daje franšizu hotelima i licencira odmarališta širom sveta. Kompanija nudi Marriott Bonvoy™, svoj visoko nagrađivani program putovanja. Za više informacija posetite www.marriott.com, a za najnovije vesti o kompaniji posetite www.marriottnewscenter.com. Pored toga, povežite se sa nama na Fejsbuku i @MarriottIntl na Tviteru i Instagramu.

Izvor: BIZLife

Foto: Moxy Belgrade

 

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare