Prodat kapital preduzeća za turizam i ugostiteljstvo Trem za 178,5 hiljada EUR

Beograđanin Aleksandar Radovanac je za 178.500 EUR kupio paket od 37,9% kapitala Društva sa ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu Trem iz Beograda, objavilo je Ministarstvo privrede.
Pre zaključenja ugovora o prodaji Ministarstvo privrede je pribavilo, u skladu sa Zakonom o privatizaciji i Uredbom o uslovima, postupku i načinu prodaje kapitala i imovine metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, mišljenje od Ministarstva finansija – Uprave za sprečavanje pranja novca, o nepostojanju smetnji na strani kupca za zaključenje Ugovora.
Podsetimo, Ministarstvo privrede je u oktobru 2020. objavilo javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju oko 37,9% udela kapitala u preduzeću za turizam i ugostiteljstvo Trem iz Beograda.
Prethodno je u avgustu iste godine objavljen javni poziv, a početna cena je tada bila 267.553,24 EUR, dok je mesec dana ranije, na objavljenom pozivu, početna cena iznosila 535.000 EUR.
Inače, preduzeće Trem poseduje nekoliko objekata širom Srbije, restoran, hotel Niš, vilu u Sićevu, a direktor preduzeća je Aleksandar Radovanac
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare