Privatnost i zaštita ličnih podataka

Kako da znam da prilikom posete Vašeg portala moja privatnost neće biti narušena?

Portal community.hotelmanager.rs ima jednostavnu filozofiju. Nema registracije, nema potrebe za Vašim podacima, a podaci o lokaciji  i IP adresi se ne koriste.

Šta se dešava kada konkurišem na oglas za posao, ko sve može da vidi moj CV i moje lične podatke?

Mi postojimo zbog naših korisnika i partnera! U potpunosti poštujemo sve zakone i maksimalno vodimo računa o zaštiti podataka. Veliki broj kandidata, konkuriše na oglašene pozicije, prilikom slanja CV-ja, Vaš CV će istog trenutka stići na mail adresu POSLODAVCA. Svi CV-jevi su uskladišteni u našoj bazi podataka, do isteka oglasa za posao. Nakon toga, samo poslodavac ima pristupa Vašem CV-ju. Poslodavac preuzima odgovornost za Vaše lične podatke i garantuje da ih neće koristiti u neprimerene svrhe. Postoji mogućnost da će Vaš CV ostati u bazi hotela, a takođe postoji mogućnost da Vam hotel ponudi isti ili slični posao.

Svi podaci su u vlasništvu poslodavca i portal community.hotelmanager.rs nije odgovoran za dalje korišćenje podataka.

Kako da znam da su poslovi na Vašem sajtu realni i da nije prevara?

Naš portal, od početka ima misiju da postane jedinstveno mesto za oglašavanje slobodnih radnih mesta u oblasti turizma i hotelijerstva. Da bi osoba koja u ime poslodavca, postavlja oglas za posao na našem portalu, to zapravo i učinila, mora pre svega da potvrdi da radi na poziciji koja se bavi zapošljavanjem ili da ima odobrenje menadžera ili vlasnika za postavljanje oglasa. Način na koji se potvrđuje oglas su putem zvaničnog maila kompanije, kontaktiranjem hotela, od strane naših agenata, slanjem zvaničnih dopisa…

Poslodavac prilikom objavljivanja oglasa šalje i podatke za identifikaciju, a naši agenti proveravaju informacije o kompaniji u Agenciji za privredne registre Srbije, ili drugih zemalja.

Šta se dešava kada komentarišem objavu na Vašem portalu?

Mi omogućavamo da naši pratioci komentarišu naše objave. Veoma je jednostavno, kada popunite polje Komentar, dovoljno je da unesete Vaše ime i mail adresu. Kada komentar bude odobren, biće vidljivo samo Vaše ime, ne i mail adresa. Mail adrese ostaju uskladištene u našoj bazi podataka.

Šta se dešava kada pošaljemo svoj CV, preko Vaše forme na sajtu?

Naš portal je od samog početka rada omogućio uslugu VAŠ CV. Vaš CV predstavlja pomoć u pronalaženju posla u određenoj oblasti. Kada kandidat pošalje svoj CV, preko forme na našem sajtu, taj CV se skladišti isključivo u eksternoj bazi podataka koja nije vezana za sajt. Ukoliko bi došlo do pada sajta, hakovanja i sličnih zlonamernih napada, Vaš CV bi bio u potpunosti zaštićen i ne bi završio na pogrešnom mestu.

Baza CV-jeva služi POSLODAVCIMA, da lakše pronađu radnike. Poslodavac u određenim slučajevima dobija CV kandidata, ali je obavezan da podatke iz CV-ja koristi na legalan način i u svrhu pronalaženja radnika. Svi poslodavci, koji pokušaju da zloupotrebe podatke, snose krivičnu odgovornost i u potpunosti bivaju udaljeni iz našeg sistema i u budućnosti.

Da li kada posetim Vaš portal, Vi znate informacije o mojoj lokaciji, IP adresi i da li te podatke koristite i u koje svrhe?

Naš portal koristi Google Analytics za praćenje posećenosti, praćenje ponašanja, praćenje lokacije, dobavljača usluga, ključnih reči i podataka o pretrazi. Svi podaci koje naš portal koristi, formirani su kao zbirni i ne koristimo pojedinačne podatke o svakom korisniku.

Da li mogu da saznam, šta Vaš portal zna o meni?

U svakom trenutku nam možete poslati zahtev za proveru podataka. Mi ćemo Vam dostaviti sve podatke, koje posedujemo o Vama, a na Vaš zahtev, mi ćemo ih ukloniti iz našeg sistema.

Zahtev možete poslati putem maila info@community.hotelmanager.rs ili potem kontakt forme. U obavezi smo da Vam odgovorimo najkasnije u roku od 7 radnih dana, od dana prijema zahteva.

Šta se dešava sa mojim mail-om, kada se prijavim na Newsletter?

Newsletter služi da Vas obavestimo o najnovijim vestima sa našeg portala, koje možda niste uspeli da ispratite. Prilikom slanja Vaše mail adrese, ona će biti sačuvana u sistemu putem kojeg šaljemo Newsletter. Vašu mail adresu, nećemo prosleđivati trećim licima i ona služi samo u svrhu slanja Newslettera.

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem maila info@community.hotelmanager.rs.

 

USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta www.community.hotelmanager.rs.

Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Hotel manager ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti Hotel manager-a da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Sve vesti, intervjui i ostale informacije se smeju objavljivati, kopirati i deliti BEZ IZMENE i UZ OBAVEZNO NAVOĐENJE IZVORA (Izvor: www.community.hotelmanager.rs ). Pored toga klikom na link, korisnik će direktno biti upućen na izvorni tekst na našem sajtu! (NE SME DA SADRŽI NOFOLLOW LINK).

***FONT NATPISA Izvor: www.community.hotelmanager.rs MORA BITI ISTE VELIČINE KAO OSTATAK ČLANKA*** 

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Hotel manager zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo sajta Hotel manager, ne smatraju se delom sajta i Hotel manager  ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Hotel manager poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Hotel manager neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima Hotel manager-a strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Hotel manager ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice Hotel manager uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem                       maila info@community.hotelmanager.rs.

Izmene uslova korišćenja

Hotel manager zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.
Hotel manager neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.