Otvoren potpuno renoviran hotel „Hammeum“ u Prokuplju

Prokuplje kao srednje razvijeni industijski grad, poznat i kao administrativni, kulturni, ekonomski centar Topličkog okruga može da se ponosi jednim turističkim biserom a to je hotel „Hammeum“. Prokuplje je danas poznato po brojnim kulturnim i sportskim događajima, a od 2018. godine krasi ga još jedna zanimljiva manifestacija – „Pogačijada“. Takođe je poznat po vinogradarstvu i čuvenom vinu „Prokupac“. 

Hotel je izgrađen 1967. godine ali je potpuno renoviran 2019. godine, i prilagođen najvišim svetskim standardima.

Smešten u srcu grada Prokuplja, hotel „Hammeum“ raspolaže sa 36 smeštajnih jedinica, odnosno 6 economy, 21 standard, 3 standard superior sobe i 6 apartmana koji se prostiru na tri sprata. Spoj modernog i tradicionalnog ostavlja utisak topline, a svaka soba dizajnirana je tako da Vam pruži utisak kao da ste kod svoje kuće. S jedne strane hotela, pruža se pogled na mirno gradsko šetalište bez saobraćajne buke, a s druge strane na prelepo zelenilo parka, koje će Vas zasigurno opustiti posle naporne šetnje.

Sobe imaju prirodno osvetljenje, a u svakoj se nalazi radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon i LCD televizor. Svaka soba izrađena je od najkvalitetnijih materijala, najfinije obrade, ima besplatan pristup Wi-Fi internetu i opremljena je modernim, bešumnim klima uređajima i grejanjem.

Hotel „Hammeum“ poseduje „Festina Lente“ restoran i bar koji se prostiru na površini od oko 800 kvadratnih metara, uključujući i elegantan, prostran lobi na 100 kvadratnih metara. „Festina Lente“ neće izneveriti ni ukuse najtananijeg gastronoma. Sastoji se iz tri dela- luksuzno opremljen restoran, caffe poslastičarnica i picerija. 

Hotel poseduje i savremeno opremljenu konferencijsku salu, kapaciteta do 35 mesta za sedenje. Sala se prostire na gotovo 90 kvadratnih metara, i ukoliko su Vam za team buildinge i konferencije potrebni mir, izolovanost, a opet udobnost i pristup svim tehničkim mogućnostima, onda ste na pravom mestu. 

Naravno, i najmlađi posetioci Hotela „Hammeum“ će dobiti pažnju kakvu zaslužuju, jer je deo restorana prilagođen njima, pa će u igraonici, odnosno Dečjem kutku, moći da uživaju kad god požele. Igraonica je površine 7,3 kvadratna metra, poseduje LCD TV, police sa igračkama, stočić i stolice za decu, klackalicu, tablu za pisanje, kreativno oslikane zidove… Tako da će u Dečjemm kutku hotela „Hammeum“, mališani moći da nađu zanimljivosti koje će njihovo vreme ispuniti kreativnošću i zabavom, dok roditelji koriste ostale usluge hotela.

Ljubazno i profesionalno osoblje hotela će se pobrinuti da doživite uslugu 5 zvezdica i da Vam svaki trenutak koji provedete u hotelu ostane u lepom sećanju. 

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare