Popularne destinacije koje se otvaraju na leto

Širom sveta mnoge popularne destinacije su olabavile sa merama za sprečavanje širenja virusa Covid-19. Svaka od njih planira da junu dočeka turiste, a ovo su neke od njih.

Cancun & Riviera Maya (Meksiko)

Guverner Carlos Joaquin Gonzales, savetuje da se hoteli u ovom delu države otvore što pre, a datum koji je izabran je 8. jun ili 10. jun. Postoje i pritisci na to bude i brže, zato što ovo područije bitiše isključivo i samo od turizma.

Saint Lucia

Otvaranje je predviđeno za 4.jun, tada se planira i zvanično otvaranje aerodroma Hewanorra za letove iz Sjedinjenjih Američkih Država, a takođe u funkciji je 1,500 hotela i soba za sve posetioce.

Greece

Destinacija koju ljudi sa ovih prostora baš vole i posećuju u velikom broju svake godine, otvoriće se za strane turiste sredinom juna. Grčka planira da dozvoli posetu turistima iz odobrenih zemalja, isključivo preko internacionalnog aerodroma u Atini, počevši od 15.juna, dok će dolazak preko ostalih aerodroma biti omogućen od 1. jula.

Florida Keys

Otvaranje je planirano za 1.jun, s tim što će hoteli limitirati svoje kapacitet na 50% od ukupnog u inicijalnoj fazi. Stavljanje u funkciju svih raspoloživih kapaciteta, zavisiće od same situacije, a palnirano je za sredinu junu.

Antigua & Barbuda

Dobrodošlicu turistima poželeće već 4.juna, a neke avio kompanije poput American Airlines, Caribbean Airlines i British Airways u narednih nedeljama kreću da lete prema ovoj popularnoj destinaciji.

Italy

Država koja je spadala u krugu najpogođenijih na svetu virusom Covid-19, svoje granice za turiste iz EU otvara 3.juna. S druge strane, ostali turisti i oni koji dolaze sa dalekih destinacija moraće da se strpe do 15.juna.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Blog, Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare