Otvoren novi deo hotela Ramonda

Četiri godine nakon otvaranja hotela Ramonda na Rtnju, 28. aprila svečano je otvoren i novi deo hotela, koji će sa starim delom biće povezan pasarelom.

Hotel na 13.500 metara kvadratnih poseduje samo 58 smeštajnih jedinica, dva Wellness i spa centra, nekoliko restorana i barova, konferencijsku salu, igraonicu za decu, bioskop i brojne dodatne sadržaje, a vrednost investicije je 15 miliona evra.

Novi deo hotela Ramonda prostire se na blizu 10.000 metara kvadratnih. Proširenjem kapaciteta hotel ima na raspolaganju 58 smeštajnih jedinica, uključujući komforne sobe i apartmane. Po jedinstvenosti se izdvaja Ramonda apartman sa terasom na krovu hotela površine 200 m2. Nova konferencijska sala ima kapacitet 160 mesta u bioskopskoj postavci.

Što se tiče ponude restorana i barova, gostima će na raspolaganju biti pansionski restoran, u novom delu hotela, smešten u prizemlju. A la carte restoran je smešten pored lobby bara, kapaciteta do 140 osoba. Lobby bar hotela u novom delu objekta, nalazi se pored recepcije, ima prostranu terasu sa pogledom na bazen, community table i biblioteku. Lounge bar u starom delu objekta sa bibliotekom na raspolaganju će biti gostima hotela na noćenju. Cigar lounge u novom delu je namenjen gostima koji vole da uživaju u spoju dobrih cigara i kvalitetnih pića.

Foto: Booking

Novi deo wellness & spa centra nalazi se u levom delu objekta i sadrži finske saune, parna kupatila, zatvoreni poluolimpijski bazen, hidromasažne kade, kneipp stazu, dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskih meseci i teretana. Na nivou iznad nalaze se sobe za masažu, Ceragen kreveti i kvantna soba, kao i zen terasa namenjena za opuštanje i relaksaciju posle masaža i tretmana.

Wellness & spa centar Adults only (stari deo hotela) se nalazi u desnom delu objekta na nivou, sa direktnim pristupom liftom. Na raspolaganju je finska sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i veštačko jezerce, hidromasažna kada i privatna spa zona. Specifičnost našeg jezerceta je biološka regeneracija vode. Sobe za masažu se nalaze u okviru oba Wellness i spa centra.

Foto: Booking

Bioskop se nalazi na nivou 1, iznad spa centra. Na -1 nivou ispod recepcije, nalazi se dečija igraonica za zabavu i animaciju dece, biće opremljena lavirintom, kućicama za igru i igračkama. Na otvorenom, pored jezerceta i preko puta ulaza nalaze se igraonice za decu na otvorenom, opremljene drvenim mobilijarom.

Gostima hotela na raspolaganju su dodatne aktivnosti za zabavu – bilijar sala, stoni fudbal, pikado i stoni tenism kao i video igre i sony play station.

Gostima će na raspolaganju biti parking, garaže, punjači za električne automobile.

– Naš akcenat je uvek bio na komforu po kome smo dobro poznati, koji će sada biti još izraženiji, a najveći benefit, personalizovanu uslugu, pružiće Vam naš tim od preko 120 srdačnih osmeha – navode iz hotela Ramonda.

Tokom 4 godine poslovanja hotel je dobio brojne nagrade, pre svega priznanje „Ambasadori dobre usluge“ za novi kvalitet i za najbolji hotel, ali i priznanja koje su dobili zaposleni, Danijela Milosavljević najbolja sobarica u Srbiji i Irena Gligorijević jedna od tri najbolja menadžera sektora soba u Srbiji.

– Želja celog tima je da mnoge buduće letnje dane, jesenja jutra, zimske noći i prolećne večeri provedete na magičnoj planini Rtanj, gde vas neko uvek čeka raširenih ruku, sa koferom punim lepih uspomena i trenutaka za pamćenje sa Vama dragim osobama. Zaplovite našom oazom mira, doživite mistiku planine Rtanj i uverite se u našu ljubav prema Ramondi, Rtnju i vama – izjavio je na svečanom otvaranju Nikola Jakovljević, direktor hotela Ramonda.

Izvor: Turistički Svet 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
PM
PM
1 year ago

Sve je ok, osim što hotel još nije završen i otvoren novi deo! Ali ok svakako sve pohvale i za stari blok… Otvaranje je bilo samo za medije