Održan Serbian Tourism Forum

U hotelu Zira u Beogradu 18. oktobra održan je Serbian Tourism Forum, u organizaciji Ovic consulting-a, udruženja Mladi za turizam  i marketing worksohop-a

Ovaj forum je okupio veliki broj predavača među kojima su bili:

Grupa Trippin Srbija koja je govorila o neistraženim mestima i lokacijama u Srbiji. Predstavili su preko 30 neistraženih lokacija u Srbiji podeljenih po stranama sveta i izazvali lavinu pozitivnih komentara.

Nakon toga govornici su bili Tijana Maljković iz Privredne komore Srbije, Olga Baletić iz Turističke organzacije Srbije, ali i predstavnici iz turističke organizacije Beograda i iz ministarstva turizma.

Veoma zanimljiv program se nastavio, a sledeći govornik je bila Vesna Vlatković PR & Marketing menadžer A hotela, koja je govorila o tome „Kako uspešno odgovoriti na želje i zahteve turista“. Kroz veoma zanimljiv program, učesnici su imali mogućnost da vide prelepe i neobične hotele, ali i da diskutuju o tome da li gostima treba maksimalno ugađati i uraditi apsolutno sve da se oni osećaju kako žele. Vesna je istakla da mora postojati granica, do koje se ispunjavaju želje gostima i da se ona ne sme preći!

Nakon toga program je nastavljen sa Anom Vjetrov sagovornicom iz turističke organizacije Nemačke, koja je pričala o promociji Nemačkog turizma, kao i o novim trendovima, gde je kao bitnu činjenicu istakla da sve manje novca izdvajaju za štampana izdanja, časopise i novine, a da se sve više okreću internetu, za koji veruje da će u potpunosti potisnuti print.

Za kraj verovatno ono što su svi čekali, Jeannine Litmanovicz, koja je po procenama, u Srbiju do sada dovela oko 20000 turista iz Izraela, kao i blogeri među kojima su se našli Milan Maglov, Miloš Petrović sa sajta putuj.rs, kao i Sonja Martić.

 

Po svemu sudeći, prvi Serbian Tourism Forum je protekao izvanredno. Dvojica kolega sa našeg portala su prisustvovala ovom događaju. Organizatorima želimo da sledeće godine organizuju još bolji i uspešniji forum, a naš portal će uvek biti tu da medijski isprati sve kvalitetne i zanimljive događaje iz sveta turizma.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare