*Ocenjivanje je potpuno anonimno, hoteli nemaju uvid u Vaše podatke. Hotelima će biti vidljiv samo segment savet menadžmentu i ukupna ocena.

Kako da ocenim hotel?

Od početka rada nove platforme Hotel Manager ima niz novih mogućnosti koje kompanijama pomažu da lakše pronađu kadrove, a kandidatima da se bolje informišu o uslovima rada u hotelima. Kako bi sve bilo još transparentnije uveli smo ocenjivanje hotela.

Ocenjivanje hotela je veoma jednostavno. Za samo par minuta i čekiranja polja ostavićete svoj utisak i tako pomoći budućim kandidatima da se odluče za posao. Da biste mogli da ocenite hotel, potrebno je da budete registrovani.

 

Kako da se registrujem?

Vrlo je jednostavno! Na fotografijama ispod možete videti kako da se registrujete. Veoma je važno da popunite sva polja, a posebno vodite računa o delu lozinka. Lozinka mora biti kombinacija više slova, brojeva i znakova kako bi bila bezbedna.

Aktivacioni link 

Nakon popunjavanja svih polja i prihvatanja Uslova korišćenja i Politike privatnosti, videćete obaveštenje da ste uspešno registrovali nalog.

Potrebno je da uđete na svoju email adresu i da kliknete na aktivacioni link.

Nakon klika na aktivacioni link pojaviće Vam se obaveštenje kao na fotografiji ispod.

Popunite svoj profil

Da biste mogli da ocenite kompaniju potrebno je da popunite svoj profil i dodate CV.

Nakon popunjavanja profila, dodajte CV klikom na postavi CV, koji mora biti u .pdf ili .docx formatu.

Uspeli ste! Sada možete brzo i jednostavno oceniti kompaniju. Pratite uputstva u nastavku.

 

Na sledećem linku možete odabrati hotel koji želite da ocenite. Kada odaberete hotel, sledeći korak je klik na dugme ocena, a nakon toga na ostavi utisak.

Nakon toga je potrebno da popunite polja o periodu u kom ste radili i na kojoj poziciji. Ukoliko ste i dalje zaposleni čekirajte polje Trenutno zaposlen/a.

Nakon toga klikom na kružiće ocenite izjave i tako ocenite hotel. 

 

 

Ukoliko se uopšte ne slažete, potrebno je da date kratko obrazloženje, bez kog nećete moći da pređete na sledeći korak.

Nakon odabira ocena za sve ponuđene kategorije, poslednji korak je savet menadžmentu. U praznom polju možete upisati savet menadžmentu, koji neće biti javno vidljiv, već uz maksimalno poštovanje privatnosti biti prosleđen kompaniji. Pored toga imate i opciju da preporučite kompaniju ukoliko ste bili zadovoljni zaposlenjem.

 

Uspeli ste! Potrebno je samo da kliknete na dugme oceni kompaniju i Vaš utisak će biti poslat administratorima na pregled. Administratori će u najkraćem roku odobriti utisak. Ocenjivanje je potpuno anonimno, hoteli nemaju uvid u Vaše podatke. Hotelima će biti vidljiv samo segment savet menadžmentu i ukupna ocena.