Novosadski Galens invest kupio hotel Jahorina – U planu izgradnja luksuznog planinskog rizorta

Novosadski Galens invest nedavno je kupio devastirani hotel Jahorina na istoimenoj planini. Kako otkrivaju za eKapiju, u planu je izgranja luksuznog planinskog rizorta koji će se sastojati od hotelskog i apartmanskog dela sa više od 40.000 m2 izgrađenog prostora.
– Planirani hotel visoke kategorizacije imaće određen broj luks soba, igraonicu za decu, restorane, kafe bar i centralni hol, odnosno prostor koji turistima pruža svojevrsno utočište od promenjivog vremena. Komoditet smeštajnih jedinica je iznad svakog standarda i modernih trendova minimalizacije i uštede na gostima. I najzahtevniji gosti biće u mogućnosti da se osećaju kao kod kuće i bolje od toga – poručili su iz Galens investa.
Osim planiranih soba, kompleks će sadržati i određen broj apartmana namenjenih prodaji.
– Za goste, kao i za posetioce biće na raspolaganju hotelski velnes i fitnes centar koji će ponuditi spa zonu sa bazenima, teretanu kao i mnoštvo pratećeg sadržaja – ističu iz novosadske kompanije.
Galens invest, koji se bavi izgradnjom stambenih, poslovnih i turističkih objekata dokapitalizovao je Pavlović banku sa fočanskom kompanijom Pavgord čime su postali vlasnici 40% akcija pomenute banke.
– Dokapitalizacijom Pavlović banke i kupovinom hotela na Jahorini kompanija Galens invest želi da svoje dugogodišnje uspešno poslovanje proširi na tržište Republike Srpske – kažu za eKapiju.
Galens invest uz strateško poslovno partnerstvo sa kompanijom Pavgord planira da investira više od 50 mil EUR u RS u narednom periodu. 
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare