Novi Sad bogatiji za još jedan smeštajni objekat, hotel Garden

Novi hotel u Novom Sadu!

Novi Sad može da se pohvali sve većim interesovanjem i posetama turista iz celog svega. S tim u vezi, lista hotela u gradu svakodnevno raste i na nju je odnedavno dodat još jedan garni hotel.

Hotel Garden 2** je novootvoreni hotel koji se nalazi u ponudi Novog Sada i nudi uslugu smeštaja sa doručkom. Hotel se nalazi izvan gradske gužve, na samo 3,5km od centra. Svojom lokacijom hotel gostima pruža mogućnost za prijatan i miran boravak, a ljubazno, profesionalno i nasmejano osoblje će se pobrinuti da gostima uvek bude na raspolaganju i takoboravak gosta učine još prijatnijim.

 

Hotel Garden može da ugosti maksimalno 32 osobe, a raspolaže sa 8 dvokrevetnih i 2 de lux sobe i jednim apartmanom. Svaka soba poseduje klimu, LCD TV, fen za kosu, telefon, WiFi. U sklopu hotela se nalazi svečana sala koja je pogodna za svečanosti ili poslovne skupove.

Nedaleko od hotela Garden se nalazi popularni tržni centar BIG,najpopularnija novosadska pijaca „Najlon“ i sportski centar „Slana bara“. Autoput je udaljen na svega 1km što olakšava dolazak gostiju iz drugih gradova Srbije i inostranstva, ali i omogućava gostima u tranzitu da brzo pronađu smeštaj za odmor tokom putovanja.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu hotela Garden – www.hotelgarden.rs

Ili pozivom na broj +381 64 137 137 1

Dobrodošli u hotel Garden – Mesto gde raste sreća!

Foto: Booking.com

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare