Niš dobio moderan gradski hotel za poslovne ljude – Aloha nudi veliku konferencijsku salu i brzu vezu sa aerodromom (FOTO)

Niš je ovog leta dobio moderan gradski hotel za poslovne ljude. Hotel Aloha, smešten na dva minuta vožnjeod isključenja Niš-Istok sa autoputa E-80 i od centra Niša udaljen 5 kilometara, nalazi se lokaciji koja omogućava izuzetno brz transfer do niškog aerodroma, a isto tako i jednostavnu vezu sa gradskim jezgrom.

Kako za eKapiju kaže generalni direktor Alisa Ognjanović, hotel Aloha, kategorizacije tri zvezdice, smešten je na površini od oko 1.500 m2, ima 19 smeštajnih jedinica različitih struktura na tri nivoa, sa 40 ležajeva i u potpunosti je prilagođen potrebama savremenog poslovnog čoveka, počevši od lokacije, pa do opremanja i sadržaja.

– Sobe su opremljene stabilnom WiFi internet konekcijom i sefom, a od dodatnih sadržaja hotel Aloha poseduje sopstveni parking sa videonadzorom, elegantno uređen foaje sa aperitiv barom za poslovnu komunikaciju, caffe-restoran sa 40 sedećih mesta, kao i konferencijsku salu kapaciteta do 60 mesta za korporativna dešavanja, koja je trenutno u pripremi – navodi Ognjanovićeva i dodaje da je hotel, koji je počeo da se gradi pre 4 godine gotovo u potpunosti završen, ali da je još preostala ugradnja lifta i alternativnih izvora električne energije.

Naziv hotela, prema njenim rečima, potiče od havajskog pozdrava čije se dublje značenje, pored onog jednostavnog koje predstavlja pozdrav, podrazumeva „radosno pružanje životne energije“.

– Upravo to je u duhu našeg hotela, u kojem gostima pored ukusnog obroka i udobnog smeštaja tokom puta, obezbeđujemo i predah, mir i toplu dobrodošlicu – ističe Alsa Ognjanović.

Prema njenim rečima, iako je hotel namenjen prevashodno poslovnim putnicima, moderno dizajniran enterijer u toplim zemljanim tonovima i niz pogodnosti koje hotel pruža, učinili ga primamljivim i onima koje u Niš dolaze radi odmora.

– Miran istočni deo grada u kome se hotel Aloha nalazi, obiluje istorijskim znamenitostima u neposrednoj blizini, te su spomen park Čegar, na istoimenom brdu, Ćele kula i arheološko nalazište Medijana samo neke od mnogobrojnih mogućnosti ukoliko gosti žele da slobodno vreme tokom svog boravka provedu u prirodi, razgledanju i bližem upoznavanju sa istorijom Niša – ističe naša sagovornica.

Hotel je u vlasništvu porodične firme Ognjanovićevih, Alisa d.o.o. iz Leskovca osnovane 1995. godine, čija je osnovna delatnost popravka i održavanje motornih vozila. Kako navodi Alisa, to je prvi privatni tehnički pregled na jugu Srbije, koji i danas, posle 24 godine, uspešno posluje.

Na pitanje otkud to da je porodica Ognjanović iz svoje osnovne delatnosti koja je vezana za održavanje automobila, rešila da uplovi u ugostiteljske vode, Alisa kaže da je „krivac“ za to upravo ona.

– Objekat je prvobitno trebalo da bude tehnički pregled vozila, ali nakon što sam stekla znanja na Fakultetu za kulturu i medije i Fakultetu za turizam i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum u Beogradu, usledila je odluka da se izvrši prenamena već postojećeg objekta u hotel – objašnjava sagovornica našeg portala.

Onaj istakla da je sada u planu unapređenje rada u ovoj novoj oblasti poslovanja i postizanje što višeg nivoa kvaliteta usluge.

Izvor i foto: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare