MOREHOTELIER POSTAO JE ZVANIČAN PARTNER MYFORECAST-a. ITALIJANSKI SOFTVER ZA UPRAVLJANJE HOTELSKIM PRIHODIMA STIŽE U SRBIJU.

MyForecast proširuje svoje vidike: njegova tehnologija Upravljanja prihodima stiže u prestonicu Srbije.

Partnerstvo sa kompanijom MoreHotelier, savetodavnom firmom za upravljanje prihodima sa sedištem na Balkanu od 2018. godine, a koju vodi Fabio Morandin, izvršni direktor sa više od deset godina iskustva u tom sektoru, najzad je ozvaničeno.

Portfolio sa četiri zvezdice kompanije MoreHotelier, proširen je na različitim lokacijama u Srbiji (Beograd, Zlatibor, Kopaonik, Vrnjačka Banja, Vrdnik Banja), Crnoj Gori (Budva), Italiji (dolina Primiero) i Engleskoj (okrug Devon).

MyForecast, sa bogatim iskustvom u upravljanju prihodima ugostiteljske grupe Sicaniasc, predstavlja sjajnu priliku za hotele na Balkanskom poluostrvu da primene strategije kako bi uvećali svoje prihode uz sada neophodnu pomoć italijanskog softvera u vidu automatizacije i algoritama za inteligentnu analizu podataka.

Vito D’Amico, izvršni direktor i osnivač MyForecast je izjavio: „Započinjemo 2021. godinu razmišljajući unapred. Vršenje predviđanja i imanje uvida imaju ključnu ulogu u najnovijim događajima koji nažalost utiču na ceo svet. Ne govorim iz ugla preduzetništva, jer je za svaku kompaniju gledanje unapred prirodan proces već iz ugla plasmana i uticaja tehnologije u sektorima upravljanja prihodima, hotelima, hotelijerstvu uopšte. Neophodno je stvoriti sinergiju između operatora na terenu, ljudskih i tehnoloških preduzetničkih veština. ‘Upravljanje prihodima’ se danas svodi na radnje koje se mogu izvršiti u nekoliko klikova i bez grešaka, kao i na mogućnost analiziranja sopstvenog istorijskog skupa podataka i predviđanja kako bi se fokus stavio na marže od prihoda i na primenu ispravnih i dobro segmentiranih tarifnih strategija, uvek pazeći na cene konkurenata i reputaciju brenda.“

Ovo je više od pukog partnerstva. MoreHotelier će biti pravi predstavnik kompanije MyForecast na Balkanu.

MoreHotelier želi da bude ‘pionir’ u upravljanju prihodima na Balkanu“, izjavio je Fabio Morandin, izvršni direktor kompanije MoreHotelier. „Zbog povećanog interesovanja hotelijera u ovom regionu za rešenja koja mogu da daju sve potrebne informacije za donošenje pobedničkih poslovnih odluka, odlučili smo da integrišemo MyForecast u našu ponudu. Cilj je da kombinujemo svoje znanje i ponudimo idealan RMS za potrebe struktura na ovim prostorima.“

O MyForecast-u

MyForecast, brend ugostiteljske grupe Sicaniasc, je softver za upravljanje prihodima hotela kreiran da poveća obim rezervacija analizom podataka, vrši prognoze prodaje i upoređuje indekse upravljanja prihodima tekuće godine sa istorijskim i SDLY (isti dan prošle godine) do dve prethodne godine unazad. Njegov intuitivni interfejs omogućava višegodišnje poravnanje bilo kog događaja, segmentiranje prema izvoru rezervacije i sobi. Alat za automatsko upravljanje cenama predstavlja naprednu stratešku podršku pri donošenju odluka menadžera prihoda. MyForecast se neprekidno ažurira zahvaljujući projektnom timu koji čine menadžeri prihoda sa dvadeset godina iskustva na tom polju.

promo tekst

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare