Mona Plaza otvara svoja vrata na jesen 2019. – U planu i renoviranje hotela Zlatibor Mona i Javor

Hotel Mona Plaza koji se gradi na Dorćolu otvoriće svoja vrata posetiocima u oktobru 2019. godine, najavili u iz kompanije Mona Hotel Management.
Ova kompanija predstavila je svoju ponudu posetiocima 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, a kako su rekli za eKapiju, pripreme za otvaranje novog hotela uveliko su u toku.
– Ono što nam je svakako u fokusu na ovom sajmu, ali i na čemu ćemo intezivno raditi u narednom periodu jeste naš budući hotel Mona Plaza koji ćemo otvoriti u oktobru na donjem Dorćolu. Pripreme su u toku, hotel će imati 170 soba, veliki kongresni kapacitet od 2.000 m2 i biće pogodan za apsolutno sve vrste dešavanja, bilo da je reč o svečanostima ili kongresnim manifestacijama. Hotel Mona Plaza moći će da zadovolji potrebe svih gostiju koji u Beograd dolaze privatno ili poslovno – rekla je za eKapiju Milica Stojanović iz kompanije Mona Hotel Management.
Osim novog hotela, Mona Hotel Management je na sajmu predstavila i ostale hotelske objekte koje poseduju.
– Kao i svake godine, predstavljamo naš portfolio objekata koje imamo u vlasništvu. Tu je najpre hotel Zlatibor Mona koji je već svima poznat, zatim hotel Argo u Beogradu koji je otvoren pre tačno pet godina, hotel Javor u Kušićima i Villa Bella apartmani u Budvi. Ipak, najveći akcenat smo stavili na novi hotel Mona Plaza – kaže Stojanović.
Otvaranje hotela u Beogradu neće biti jedina investicija koju ova kompanija planira u narednom periodu.
– Sledeće godine planiramo jednu veliku investiciju u hotelu Zlatibor Mona. Naime, taj hotel takođe će postati Mona Plaza brend, tako da je u planu njegovo kompletno renoviranje. Još jedna investicija koja je pred nama odnosi se na hotel Javor koji će biti renoviran 2021. godine. U planu je proširivanje kapaciteta ovog hotela i podizanje kategorizacije sa sadašnjih dve na tri zvezdice. Sve ovo su jako značajni projekti za celu kompaniju i dovešće do znatnog poboljšanja u narednom periodu – istakla je Milica Stojanović.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare