MK Group podržava mere za pomoć privredi, ali ih neće koristiti

Kompanija MK Group neće koristiti mogućnosti koje proizilaze iz uredbi Vlade Srbije za pomoć privredi, čime će budžet Srbije imati na raspolaganju dodatnih 5 mil EUR, saopštila je danas ta kompanija.
Kako su naveli iz MK Group, podržavaju mere koje će omogućiti privredi Srbije da lakše prebrodi krizu izazvanu pandemijom virusa COVID-19, ali, kako navode, svesni teške situacije u kojoj se nalazi domaća privreda, MK Group i njene kompanije članice, neće koristiti te mogućnosti.
– Takođe se nadamo da će i druge velike korporacije, koje imaju mogućnost, postupiti na sličan način. Ovakvim odricanjem omogućićemo više finansijskog prostora za opstanak onih privrednih subjekata koja nisu u mogućnosti da se samostalno nose sa ovom vanrednom situacijom – saopštila je ta kompanija.
Oni su podsetiil i da je Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group, ustupio kapacitete hotela u Novom Sadu Institutu za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, a kompanija je donirala proizvode, novac za nabavku medicinske opreme i humanitarnih paketa i za te svrhe do sada je izdvojila 43 miliona dinara.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare