MEKST KONFERENCIJA OD 22-24.11.2019. GODINE U NOVOM SADU

Ove godine, MEKST konferencija će se održati 6. put po redu, u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, od 22. do 24.11.2019. godine.

MEKST konferencija okuplja preko 1000 učesnika iz 15 zemalja Evrope. Tokom MEKST konferencije govori se o uvek aktuelnim temama i novim trendovima u oblasti turizma i hotelijerstva.

Ovu godinu će obeležiti sledeće teme:

  1. Primena digitalnog marketinga u turizmu
  2. Novi trendovi u hotelijerstvu
  3. MICE turizam

Učesnicima će se obratiti 12 predavača iz 7 zemalja. Priznati stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, turizma, hotelijerstva i MICE industrije govoriće o trenutnom stanju na tržištu, kao i o tome na koje se sve načine može poboljšati poslovanje. U okviru sesije novi trendovi u hotelijerstvu, učesnici panela koji poseduju dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu, probaće da odgovore na pitanje „Jesmo li spremni za goste digitalnog doba sutrašnjice?“. Sa pričom o kongresnoj industriji, obratiće se lideri u ovoj oblasti, kao što su: Linda Pereira, Vlasnik, CPL Events; Rob Davidson, Generalni direktor, MICE Knowledge; Sandro Carnicelli, Vođa master programa ,,Međunarodna organizacija događaja” na Univerzitetu zapadne Škotske;

Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijavi možete pronaći na sajtu MEKST konferencije www.mekstconference.com.

Dođite da zajedno govorimo o turizmu!

Vidimo se na MEKST-u.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare