Mariji Labović dodeljeno priznanje „Celebrating Her“ na sajmu ITB Berlin

Turistička organizacija Srbije sa ponosom objavljuje da je direktorka Marija Labović, jedna od tri izuzetne žene iz sveta turizma koje su nagrađene za svoja dostignuća i doprinos promociji turizma kao pokretača mira i razumevanja, na prestižnom događaju „Celebrating Her“ za 2024. godinu. Ova ugledna nagrada je dodeljena 6.marta na sajmu ITB Berlin, jednom od najvećih i najvažnijih događaja u turističkoj industriji.

Gospođa Labović je prepoznata po svojoj izuzetnoj posvećenosti unapređenju turizma u Srbiji i promociji zemlje kao atraktivne turističke destinacije. Kroz njenu viziju i vođstvo, Turistička organizacija Srbije ostvarila je značajne uspehe u privlačenju turista i unapređenju turističke ponude širom zemlje. Njen rad se ističe inovativnim pristupima u promociji kulturnog nasleđa, prirodnih lepota i turističkih atrakcija Srbije.

Foto: ITB Berlin

Ova nagrada nije samo priznanje za direktorku Labović, već i za celokupan tim Turističke organizacije Srbije, čija su predanost, stručnost i zajednički napor odigrali ključnu ulogu u postizanju ovog značajnog priznanja. Rad TOS-a doprineo je stvaranju pozitivne slike o Srbiji kao turističke destinacije visokog kvaliteta.

Turistička organizacija Srbije se raduje daljem radu pod vođstvom gospođe Labović i nastavku zajedničkog napora ka daljem unapređenju turističke industrije u Srbiji. Ovaj uspeh motiviše sve u organizaciji da nastave sa inovativnim projektima i programima kako bi Srbija ostala na turističkoj mapi kao nezaobilazna destinacija za putnike iz celog sveta.

Turistička organizacija Srbije

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare