Mama Shelter Belgrade – novi simbol Beograda

Mama Shelter predstavlja nekonvencionalni koncept koji u jednom prostoru spaja hotelski smeštaj, restoran sa kombinacijom internacionalne i domaće kuhinje, kao i pice iz peći na drva, bar koji je centar noćnog života prestonice i brojne aktivnosti koje vam nude slobodu i osećaj kao da ste u svojoj kući iz snova. Prema brojnim kritikama, upravo je najlepši zalazak sunca u Beogradu, onaj koji se dočeka na Maminoj terasi, koja se prostire na neverovatnih 500 kvadratnih metara. Za sve goste na raspolaganju je čak 125 soba, sa jedinstvenim i unikatnim dizajnom. Podjednak trud, kada je reč o estetici, uložen je i u četiri konferencijske sale.

Mama Shelter, hotel koji će 8. marta proslaviti svoj drugi rođendan, inostrane goste očarao je jedinstvenim dizajnom svojih 125 specijalno uređenih soba, a lokalce pridobio preko stomaka. Zato je, za one koji ga još nisu posetili, jedan od osnovnih razloga da dođu kod Mame ne samo hrana, već i specifičan ambijent u kome se u njoj uživa.

Brend Mama Shelter nastao je pre deset godina, osnovan od strane porodice Trigano – Serž Trigano i njegova dva sina, Bendžamin i Žeremi. Njihov prvi hotel otvoren je u Parizu, a posle toga nizali su se novi hoteli u Marseju, Lionu, Bordou, Los Anđelesu, Rio de Žaneiru i Beogradu. Prag i Tuluz su nedavno postali novi članovi Mama porodice, a Evropa će ove godine biti bogatija za još tri Mame i to u Londonu, Rimu i Parizu.

Glavna krilatica ovog globalnog brenda, koji svoje hotele niže od Los Anđelesa, preko Rio De Žaneira, Pariza do Praga i Beograda je da u svakom gradu posebnu pažnju posveti lokalnoj kuhinji. Tako osim internacionalnih jela, kod Mame možete jesti ćevape, Maminu domaću supu, kao i domaće kiflice. Za one izbirljivije, tu su kombinacije azijske kuhinje, italijanskih pica na metar iz peći na drva, kao i nezaobilazni dezerti po starim francuskim receptima.

Nedeljni ručak kod Mame, atrakcija za mlade porodice

Mama zna da vam je dosta kuvanja, spremanja i zalogaja sa nogu tokom radnih dana i zato je došla na ideju da nedeljom posebnim ručkom obraduje sve mlade mame i tate, ali i njihove mališane. Mama Shelter Brunch svake nedelje poseti nekoliko stotina Beograđana, koji od podneva, pa sve do 17:00h mogu uživati u kombinaciji domaće i internacionalne kuhinje, a taj dan je posebno okrenut deci, za koju su tokom Brunch-a na raspolaganju animatori. Tako mama i tata mogu da jedu u miru dok im se najmlađi zabavljaju i uče kroz igru. Osim igraonice, tu su i davno zaboravljene arkadne igrice, kao i stoni fudbal i stoni tenis, koji su dostupni za igru svim gostima koji dođu kod Mame. Mama Shelter Brunch za kratko vreme, postao je popularno mesto okupljanja Beograđana, među kojima je i veliki broj popularnih blogerki, koje svoja iskustva iz Mame često podele na društvenim mrežama.

Predstavnici hotela dosetili su se da na veoma kreativan način omoguće svim Beograđanima da u svom gradu imaju jedinstveno iskustvo i da za 24 sata provedena kod Mame osete one čari, koje imaju i gosti Mama Shelter hotela u Los Anđelesu, Parizu, Pragu i brojnim svetskim prestonicama.

Proslavite Mamin rođendan kao turista u svom gradu! 

Osim prelepog krova, kojeg je čuveni Forbes proglasio za jedan od 10 najboljih u svetu u 2018. godini, predstavnici hotela došli su na ideju kako da i Beograđani uživaju u hotelskom smeštaju kod Mame. Poseban paket “Mama Movie Night”, koji će 8. marta imati posebnu cenu, uz noćenje za dvoje u prelepoj sobi, uključuje i selekciju najnovijih filmskih ostvarenja uz picu, kokice i piće, a kompletan boravak završava se doručkom na krovu sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu. Odličan način da u sopstvenom gradu uživate u nekoj novoj realnosti makar 24 sata.

Već u prvoj godini poslovanja, osim brojnih pohvala, Mama Shelter tim osvojio je čak dve nagrade i to za najbolji tim prodaje koju dodeljuje Turistički svet, kao i za najbolji novootvoreni hotel u regionu, koju dodeljuje Rexpo.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Blog

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare