Leto u Srbiji? Izaberite Kopaonik i Gorski Hotel & Spa

18. juna zvanično će započeti letnja sezona na najpoznatijoj srpskoj planini. Kopaonik će u narednim danima biti centar zbivanja, a mnogobrojni gosti uživaće u punom kapacitetu sadržaja koje ova planina nudi.

U želji da podstaknu domaći turizam i osnaže Kopaonik kao letnju destinaciju, hotel Gorski i Skijališta Srbije pripremili su poseban program i pakete za leto. Sezona će se tradicionalno otvoriti puštanjem u rad žičare do Pančićevog vrha, boba na šinama, zip lajna i avantura parka – koji će biti besplatni za sve posetioce u četvrtak 18. i petak 19. juna.

Da letovanje bude jednako zabavno na planini, ali i dostupno svima, pobrinuli su se iz hotela Gorski. Na prvom mestu pridružujući se programu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za podelu vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji. Potom i raznolikom ponudom letnjih paketa, ali i specijalnim popustima od čak 30% za sve one koji odluče da svoj godišnji odmor provedu na Kopaoniku i borave 14 ili više dana. Za boravke od 7 i više noći popust iznosi 15%, a ukoliko želite boravak od 4 do 7 noći cene će biti umanjene za 10%. Osim sjajnih popusta, gostima je omogućeno da sami kreiraju paket po svojoj meri birajući aktivnosti koje najviše odgovaraju njihovom senzibilitetu i predstavi savršenog letnjeg odmora.

Porodice očekuju posebni benefiti, od besplatnih noćenja za decu, do edukativnih programa poput izviđačkog kampa koji se organizuje u dva termina u toku dana, a na kom deca stiču orijentacijske veštine i upoznaju se sa timskim radom. Za porodične trenutke tu su i zajedničke aktivnosti – Gorski safari uz piknik i Gorski porodični dan u kojima će svi članovi porodice jednako uživati. Ne fali ni adrenalinskih sadržaja, pa oni koji vole nešto ekstremnije aktivnosti mogu da izaberu kajaking Ibrom, vožnju kvadom ili časove jahanja. Sa druge strane, svi koji su željni relaksacije i žele da se vrate prirodi i sebi, mogu da uživaju u specijalinim masažama, časovima joge u prirodi, vođenim šetnjama kroz nacionalni park i okrepe duh i telo.

Ovu letnju sezonu Gorski Hotel & Spa započinje sa još jednom novinom, a to je spoljni bazen sa toplom vodom. Smešten u samom srcu nacionalnog parka, sa pogledom na vrhove Srebrne planine, okružen je zelenilom, a ležaljke i bar pružaju pravi doživljaj leta. Za autentični ugođaj tu je i terasa sa pogledom na Pančićev vrh i najboljom ponudom kolača i kafe, kao i inovativan à la carte meni koji će razgaliti svakog pravog hedonistu.

Sasvim dovoljno razloga da ovo leto provedete na Kopaoniku, zar ne?

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare