Kako izgleda jedan od najlepših hotela koji se nalazi u Kragujevcu FOTO

Industrial hotel & SPA je boutique hotel sa specifičnim industrijskim senzibilitetom koji se nalazi u neposrednoj blizini samog centra grada Kragujevca (1,1 km) u mirnom i intimnom ambijentu.

Kao deo starog industrijskog jezgra, hotel Industrial je lociran u sklopu kompleksa nekadašnje “Zastave” u jednoj od administrativnih zgrada. Nalazi se u blizini muzeja “Stara livnica” sa kojim čini  sastavni deo zaštićenog istorijskog kulturnog dobra “Knežev arsenal”

U sastavu imena hotela je godina osnivanja Kneževog arsenala – 1853.

Sa željom da se na originalan način sačuva autentičnost najstarije srpske industrije, dizajn hotela je inspirisan industrijskim nasleđem Kragujevca.

Hotel raspolaže 21-om smeštajnom jedinicom od kojih je 4 apartmana.

Sobe karakteriše industrijski dizajn i autentičnost koja je zadržana kreativnom obnovom u uređenju enterijera sa akcentom na udobnost i luksuz.

https://www.instagram.com/p/Bk4pOX7jbLm/?utm_source=ig_web_copy_link

U sklopu hotela nalazi se konferencijska sala koja je multifunkcionalnog dizajna sa kompletnom opremom u svrhu organizovanja sastanaka, promocija, seminara, prezentacija i drugih poslovnih događaja.

Posebna pažnja je posvećena restoranu i ponudi jela koja je sačinjena tako da može zadovoljiti sva Vaša gastronomska očekivanja uživanjem u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, kao i u  à-la-carte specijalitetima.

Na restoran se nadovezuje zastakljena bašta koja će Vam nadahnuti sva čula svojim veličanstvenim ambijentom, a sa svojim kapacitetom, pogodna je za proslave, rođendane i ostale radosne trenutke.

Hotel poseduje zonu opuštanja u predivnom spa centru gde ćete moći da se opustite u bazenu, dok je drugi deo bazena u vidu đakuzija sa hidromasažnim topovima.

U ponudi su i sauna, hamam i veliki izbor masaža od strane profesionalnog osoblja. Kao i bašta, Spa centar je prilagođen potrebama leta, pa se ova zona pretvara u otvorenu oazu mira.

Gostima je na raspolaganju prevoz od i do aerodroma, kao i organizovanje fakultativnih izleta i upoznavanja sa gradom kao i uživanje u prelepoj okolini srca Šumadije.

 

 

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare