Kako će izgledati novi Bor Hotel by Karisma na Zlatiboru?

SPA centar, tri restorana, Rooftop i Lobby bar. Ovo su samo neke od usluga koje će biti dostupne istančanim hedonistima u sastavu novog zlatiborskog hotela.

„Empatija medicinske sestre, posvećenost profesora i strpljenje sveca odlikuju dobrog konsijerža“. Ovako je Tomas Vulf, šef konsijerža u jednom poznatom hotelu u San Francisku jednom prilikom opisao čoveka koji nikada nema dva ista radna dana. Zanimanje koje je nastalo na ulicama srednjevekovne Francuske i podrazumevalo paljenje svetiljki vekovima kasnije postalo je srce hotelijerske industrije.

Foto: Karisma Hotels&Resorts

Širok spektar usluga koje konsijerž može da pruži često dovodi do toga da gosti imaju nesvakidašnje zahteve za jedinstvena ali potpuno neobična iskustva. Jednom prilikom, Salvador Dali je tražio da se u njegovu hotelsku sobu uvede konj. Konsijerž poznatog hotela u Njujorku je  imao zadatak da organizuje gostu skok padobranom, i to dok je on potpuno nag.

Jedan takav hotel sa uslugom konsijerža niče i na Zlatiboru.

Foto: Karisma Hotels&Resorts

Bez obzira na to što se konsijerž zanimanje u našoj zemlji još uvek razvija, sve više luksuznih hotela svesno je njegove važnosti. Bor Hotel by Karisma, koji se gradi na Zlatiboru, jedna je od retkih lokacija u Srbiji na kojoj će biti dostupna usluga konsijerža. Time će jedinstven doživljaj uživanja čak i u najmanjim sitnicama početi od momenta rezervacije.

Ono što možete da očekujete jeste da će vam konsijerž biti dostupan i pre nego što stignete u hotel. On će vam predložiti različite opcije kojima možete ispuniti slobodno vreme. Odlazak u SPA centar, neki od hotelskih restorana ili brojni izleti, mogućnosti je bezbroj. Konsijerž Bor hotela prepoznaće šta najviše odgovara vašem senzibilitetu i postaraće se da i do najsitnijih detalja vaš boravak u hotelu bude nezaboravan.

Foto: Karisma Hotels&Resorts

93 luksuzne sobe

Bor Hotel by Karisma je hotelski kompleks koji će imati na raspolaganju 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice. Pored vrhunske usluge i inovativnog koncepta koje će nuditi, Bor Hotel by Karisma, biće prepoznatljiv i po dizajnu eksterijera. Biće u potpunosti integrisan sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje.

SPA & Wellness centar, tri restorana, Rooftop i Lobby bar i Cigar lounge. Ovo su samo neke od usluga koje će biti dostupne istančanim hedonistima u sastavu Bor hotela. S obzirom da Zlatibor kao destinacija iz godine u godinu obara rekorde po broju noćenja, ne čudi što se sve više luksuznih hotela otvara baš na ovoj destinaciji.

Foto: Karisma Hotels&Resorts

Otvaranje na jesen

Otvaranje hotela je planirano na jesen 2023. godine.  Ovim potezom će jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastaviti da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope.

Izvor: Gradnja

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare