Hotel The St. Regis Belgrade organizuje Open Day

Beograd je uvek bio mesto gde se svetovi sudaraju. Smešten na spoju reka Save i Dunava, to je mesto gde se istok susreće sa Zapadom, a drevna istorija spaja sa savremenom dobom.

Novi hotel St. Regis Belgrade slavi bogatu istoriju i kulturu čuvenog srpskog „Belog grada“ i zauzimaće prvih devet spratova 40-spratne Kule Beograd, tornja sa potpisom u okviru projekta Beograd na vodi.

Veliko stepenište ulaznog hola, pažljivo odabrana umetnička dela, reljefne metalne završne obrade i elegantan nameštaj pružaju toplu dobrodošlicu gostima i vode ih u javne prostore hotela. Dve jake fokusne tačke — veliki kamin i skulpturalni pult — definišu St. Regis Bar, omiljeni potpis brenda. Ručno rađeno, po meri tekstilno umetničko delo obavija zidove, pričajući priču o ponovnom rođenju Beograda u apstraktnom, modernom stilu.

U sobama dizajn referencira tradicionalne uzorke tkanja srpskog tekstila i koristi rafiniranu, svetlu paletu boja i materijala. Kanalisanjem duha legendarne srpske slikarke Milene Pavlović Barili, Predsednički apartman poseduje umetnost i nameštaj koji evocira nezavistan, sofisticiran stil.

Pored 119 dobro opremljenih soba, hotel uključuje restorane, barove, fitnes centar, spa centar i prostor za sastanke.

Želite da radite u hotelu St. Regis Belgrade? Ne propustite sjajnu priliku!

Poseti nas na St. Regis Hotel & Residences Belgrade Sajmu Zapošljavanja!
Otvorite put karijeri koja prevazilazi očekivanja u svakom smislu. Pozivamo vas na naš prestižni događaj, Sajam Zapošljavanja.

Doživite eleganciju, izvrsnost i izuzetne prilike:
Lociran u samom srcu Beograda, St. Regis Hotel & Residences sinonim je za privlačnost i sofisticiranost. Naš Sajam Zapošljavanja. pruža vam priliku da postanete deo nasleđa našeg jedinstvenog brenda. Tražimo talentovane i iskusne pojedince koji će se pridružiti našem timu na novom putu u svojoj karijeri.

Šta da očekujete:
• Upoznajte naše lidere: Saznajte više o našoj viziji.
• Istražite mogućnosti: Otkrijte brojne dostupne pozicije i spoznajte sve mogućnosti koje sa sobom donose.
• Intervjui na licu mesta: Okušajte se u intervjuu na licu mesta i demonstrirajte svoje znanje i veštine.

U St. Regisu negujemo odnose sa članovima našeg tima i kreiramo individualna iskustva kako bi dostigli svoj puni potencijal. Postanite deo internacionalnog luksuznog brenda koji se po prvi put otvara u Srbiji, napravite sledeći korak ka izuzetnoj karijeri.

Pridružite nam se na Sajmu Zapošljavanja u St. Regis Hotel & Residences u Beogradu i krenite na putovanje puno luksuza, izvrsnosti i ličnog rasta kao nijednom do sada.

OTVORENE POZICIJE U SEKTORIMA:

• Recepcija
• Rezervacije
• Batleri
• Sobe/Domaćinstvo
• Inženjering
• Hrana i piće
• Kuhinja
• Finansije
• SPA

Napravite korak u karijeri koji vas vodi ka organizaciji koja je ponosna na to što stavlja ljude na prvo mesto.
Nije potreban CV – nema dosadnih intervjua. Jednostavno podelite svoje veštine, znanje, ličnost i radoznalost – a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Open Day će se održati 14. maja od 11-19h u

Bulevar Vudroa Vilsona 14, Savski Venac

Galerija Shopping Centar, Kula Square, 2. sprat, (Ulaz 1, Lobby A), ex „Galerija Kvart“

Kontakt telefon: +381 66 808 1189

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare