Hotel Housekeeping Workshop 2019. održan u hotelu Izvor u Aranđelovcu

Dvodnevni tematski godišnji susret menadžera hotelskog domaćinstva s poslovnim partnerima, predavačima, kolegama i koleginicama – Hotel Housekeeping Workshop, održan je u organizaciji Turističkog sveta i strukovnog udruženja Ambasadori dobre usluge 21. i 22. maja u hotelu Izvor u Aranđelovcu.
Događaj su ispratili učesnici iz 32 hotela sa 4 i 5 zvezdica – prava hotelijerska reprezentacija i Srbije i Crne Gore (koju su predstavljali Regent Porto Montenegro, Splendid i hotel Verde), razmenjujući informacije, znanja, praktične savete i dobru energiju, upoznajući se sa novim trendovima u opremanju i održavanju hotelskih prostora, kao i sa unapređenim ili inoviranim proizvodima, uslugama, novim standardima.
Fokus predavača je ove godine bio na komunikaciji kao jednom od najvažnijih faktora za uspešnost timova hotelskog domaćinstva, naročito u situaciji kada se u svim sektorima, pa i domaćinstvu, sve ozbiljnije oseća povećana fluktuacija kadrova.
Šta na ovu temu, kao i neke druge važne teme, imaju da kažu njihove kolege i stručni konsultanti, učesnici ovog workshop-a mogli su da saznaju iz prve ruke od Irene Pekić iz Splendida, Lidije Marinković iz IN Hotela, Igora Krasića, iz novosadskog hotela Sheraton, Stanislave Kuzeljević iz hotela Mona Zlatibor, kao i od stručnih konsultanata Radeta Samčevića, vlasnika Agencije HT, Marije Miladinović iz Akademije HORES, specijaliste za housekeeping, Milene Milenković, vlasnice konsultantske agencije MindLab, i Tamare Štrbac, dizajnera enterijera firme Naš stan, u sastavu A grupe.
Inaugurisani su i novi Ambasadori dobre usluge. U kategoriji „menadžer hotelskog domaćinstva“ za 2019. godinu, „ambasadorsko“ priznanje pripalo je, prema odluci stručnog žirija, Adriani Dokmanović, glavnoj domaćici beogradskog hotela Saint Ten, predstavniku grupacije Small Luxury Hotels of the World.
Proglašeni su po prvi put u 14 godina dugoj istoriji dodele ovog priznanja i Ambasadori dobre usluge u kategoriji „sobarice“. Bojana Stanković, Falkensteiner – Beograd, Anita Rac, Holiday Inn – Beograd i Slavica Bakić – hotel MONA Zlatibor s ponosom će, kažu, nositi svoje zaslužene titule – i pred kolegama i pred gostima.
Kao jedinom kolegi na ovom skupu, pozlaćena značka Ambasadora dobre usluge uručena je Igoru Krasiću – menadžeru domaćinstva hotela Sheraton, Novi Sad, da je s ponosom nosi i promoviše vrednosti koje krase Ambasadore, kao i Neveni Đorđević, vlasnici firme Bright iz Čačka koja je učesnike osvojila i svojom pričom i visokokvalitetnim dušecima iz sopstvene proizvodnje.
Izvor i foto: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare