Hotel Crowne Plaza u novom ruhu

Hotel Crowne Plaza Beograd je hotel prestižnog internacionalnog brenda koji dominira beogradskom hotelskom scenom.

Bez obzira na to da li ste u Beogradu poslovno ili na odmoru, svakako ćete biti puni utisaka iz srpske prestonice. U našem hotelu imaćete priliku za savršeno opuštanje, mogućnost da završite svoje poslove i osetite komfor hotela Crowne Plaza Beograd. Čak i ako ne stignete da obiđete sve zanimljivosti, već sa prozora svoje udobne renovirane hotelske sobe moći ćete da vidite neke od najvažnijih atrakcija našeg grada.

Hotel je idealno smešten u poslovnoj četvrti Beograda, samo 15 kilometara (9,3 milje) od aerodroma Nikola Tesla, kraj autoputa E-75. U neposrednoj je blizini najvažnijih gradskih zanimljivosti i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.

Foto: Crowne Plaza

SMEŠTAJ

Orijentisane tako da nude spektakularan pogled na Beograd, svih 416 soba hotela Crowne Plaza pružaju apsolutni komfor i najviši nivo usluge. Nedavno kompletno renovirane sobe, pomno su dizajnirane kako bi se savršeno objedinio raskoš sa svim vrstama savremene udobnosti. Besplatan superbrzi Internet, celi niz pogodnosti u sobama i sofisticirani enterijer nude gostima pravi osećaj doma.

Prime restoran (Foto: Crowne Plaza)

RESTORANI
Uživajte u doručku u restoranu Dining i izvrsnim specijalitetima Bojana Lacmanovića Magija, šefa kuhinje istančanog ukusa čiji tim priprema najfinije delicije u našem ekskluzivnom restoranu Prime, koji je sada dobio novi vizuelni identitet.
Novi enetrijer restorana poveren kreativnosti arhitekata čiji potpis stoji na brojnim značajnim prostorima i građevinama. Vinska karta delo je poznavalaca berbe, bukea i barika.
Kvalitet donose pažljivo birane zdrave namirnice, a zatim i vrhunska usluga po kojoj je Crowne Plaza nadaleko poznat. Jednostavnost je odlika najvećih majstora, a našu kuhinju vode šefovi koji su u krugu najboljih u svom poslu. Lokalni šarm daje naš izbor domaćih jela od lokalnih namirnica, spremljenih i predstavljenih na moderan, svetski način.

Novi Bar (Foto: Crowne Plaza)

Na raspolaganju su vam takođe novootvoreni Riddle koktel bar koji radi od 20h do 3h posle ponoći, kao i potpuno renovirani Novi Bar koji će zadovoljiti sve vaše potrebe tokom dana, a u kojem osim široke palete raznovrsnih kafa i napitaka, možete uživati u neodoljivim dezertima koje pripema glavni šef poslastičarnice Petar Žuljević.

Renovirana sala Exhibition Hall (Foto: Crowne Plaza)

KONFERENCIJE
Sa 14 različitih sala i ukupno 1.650 m2 fleksibilnog prostora za sastanke, sa najsavremenijom opremom LCD projektori, projekciona platna, flip chartovi i ostali kongresni sadržaji uz dodatnih 400 m2 izložbenog prostora na mezaninu, hotel Crowne Plaza Beograd predstavlja kongresni centar najvećeg kapaciteta u Srbiji i pogodno mesto uspešne i nezaboravne organizacije venčanja, korporativnih i drugih društvenih događaja.

(Foto: Crowne Plaza)

Vrhunski ketering i iskusni kulinarski tim koji predvodi glavni šef kuhinje Jovića Nešković, posvećen je detaljima koji izdvajaju hotel od konkurencije – na vama je samo da poželite.

Poseban užitak za sve  goste je besplatno korišćenje najvećeg hotelskog bazena u gradu, vrhunske teretane, saune i parnog kupatila. Uživajte u širokom asortimanu tretmana lica i tela namenjenih opuštanju od stresa, povratku energije i revitalizaciji.

Izvor: eKapija

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare