Grand hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste

Grand hotel Tornik na Zlatiboru primio je prve goste, potvrdili su ekskluzivno za naš portal u grupaciji A Hoteli.

Kako navode, svečano otvaranje biće upriličeno u oktobru, a u pre-opening periodu hotel će nesmetano nastaviti da dočekuje posetioce.
U luksuznom hotelu sa 5 zvezdica na 1.100 nadmorske visine, trenutno borave gosti iz Srbije i regiona, a novi zlatiborski adut u turističkoj ponudi raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica.

Kako nam objašnjava Vesna Vlatković, PR & marketing menadžerka grupacije A Hoteli, Grand hotel Tornik predstvalja centralni deo kompleksa koji ova grupacija gradi na srpskoj planini. Uskoro se očekuje i otvaranje hotela Tornik Sky, koji će između ostalog imati helidrom, te rotacioni restoran, i kada će gostima u oba objekta ukupno na raspolaganju biti 354 sobe.
– Grand hotel Tornik je počeo da radi i gostima su dostupni svi sadržaji, od pansionskog restorana, loby i wine bara do kongresnog centra na 400m2 sa najsavremenom tehnikom. Tu je i spa i velnes centar na 2.250 m2 koji ima 2 velika bazena sa stalnom temperaturom od 30 stepeni cezijusa, đakuzi, 7 sala za masažu, relaks sobu, finsku i bio saunu, rusku banju, vesele tuševe, sale za vishy masažu i druge prateće sadržaje – kaže Vlatković.

U ovim lepim danima posebno je, navodi naša sagovornica, atraktivna terasa od 1.500 m2 uz specijalitete iz restoranske ponude.
– Prvi gosti su izrazili zadovoljstvo sjajnom uslugom mladih ljudi, a posebno gastronomskom ponudom vrhunskih specijaliteta – ističe Vlatkovic i dodaje, da će priliku da radi u ovom hotelu dobiti veliki broj mladih koji će biti edukovani za pružanje vrhunske usluge u skladu sa već postojecim standardima gruacije A hotela.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare