Fruške terme novi luksuzni hotelski kompleks organizuju Open Day

„Fruške terme“, novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj gori, deo je Promont Group DOO koji uključuje i Hotel Premier Aqua (5*) i etno kompleks Vrdnička kula (4*) koji su dobitnici  najviših nagrada u oblasti hotelijerstva. Godina 2017. obeležena je uz proglašenje Aqua Medic centra kao „Ambasadora dobre usluge“ (kategorija medicinski centar). Hotel Premier Aqua dobio je od strane Turističke organizacije Srbije titulu „Turistički cvet“ za najbolji hotel u Srbiji 2018. godine, dok je Etno kompleks „Vrdnička kula“ nosilac nagrade „Najbolji mali turistički smeštaj u Srbiji“ od strane Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacije. Godine 2019. ponosno smo poneli titulu „Najbolji inovativni medicinski centar u Evropi“ (ESPA).
„Fruške terme“ predstavljaju prvi luksuzni hotelski kompleks u Srbiji koji objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA&Wellnes Centar, restoran i preko dvesta smeštajnih jedinica.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da  13. i 20. jula  Fruške terme organizuju Open Day u etno kompleksu Vrdnička kula povodom formiranja novog tima zaposlenih koji će imati priliku da rade u prvim termama u Srbiji – u Fruškim termama! Ukoliko tražite posao ponesite svoj CV i dođite da čujete sve o otvaranju Fruških termi i mogućnostima zaposlenja. Za sva pitanja pišite  na: karijera@hotelpremier.rs ili pozovite 063/495-894.
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare