Da li ste spremni za Best Stay konferenciju 2019.

Najkonkretniji B2B događaj za hotelijere, turoperatore i dobavljače u turizmu

 Više od 50 predavača iz hotela i turističkog sektora iz celog sveta i više od 300 učesnika okupće se od 13.-15. novembra 2019. u Amadria Parku u Opatiji na petom izdanju Best Stay konferencije.

Best Stay konferencija, koja je s organizacijom započela 2015. godine, za cilj ima okupiti i povezati vodeće hotelijere u regiji, te se iz godinu u godinu razvila u međunarodnu konferenciju sa predavačima iz Velike Britanije, Belgije, SAD-a, Turske, Crne Gore, Njemačke, Danske, Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije i drugih zemalja. Kao inovativan događaj za najbolje u turizmu koji ima snažan uticaj na razvoj turističke ponude, cilj je omogućiti učesnicima najbolje domaće, regionalne i međunarodne primjere iz prakse nagrađivanih hotela.  Organizatori konferencije Proper d.o.o. i Lider media napominju da će se tokom tri dana trajanja konferencije predstaviti uspešne studije slučaja, prezentacije i panel rasprave kako bi se svi hotelijeri željni novih znanja, veština i uspeha upoznali s najnovijim svetskim trendovima i tehnologijama.

Lista potvrđenih govornika, raste iz dana u dan, a do sada na Best Stay dolaze:

  • Gabriela Ditetova, generalni menadžer, Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade
  • Miloš Cerović, generalni menadžer, InterContinental Ljubljana
  • Sanela Omerčahić, direktor hotela, Hotel Bellevue Dubrovnik
  • Vladimir Marinković, generalni menadžer, Saint Ten Hotel
  • Aldo Krizmanić, generalni menadžer, Roxanich Wine & Heritage Hotel

Budući da je fokus konferencije na kvalitetu, a ne na čim većem broju učesnika, broj ulaznica je limitiran pa požurite po svoju ako želite biti deo ovog događaja. Posjetite web-stranicu konferencije  www.beststayevent.com i registrirajte se do 15. septembra s povoljnijom cenom ranog popusta.

Vidimo se u Opatiji!
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare