Kako da dobijete besplatan Wi-Fi internet za svoj objekat

Značaj besplatnog i brzog Wi-Fi interneta u HORECA objektima

Prema novom istraživanju koje je sproveo Statista, kada su u pitanju hotelske usluge, ono do čega nam je najviše stalo kada je u pitanju odabir hotela jeste dobra internet konekcija ili još bolje besplatna a brza internet konekcija. Na pitanje koje su usluge od posebne važnosti, 80% ispitanika reklo je da je pristup internetu ključan. Ništa drugo nije ni približno tako važno kao pristup internetu, sledeće najvažnije jeste – pristupačna soba i usluga u sobi sa 52% odnosno 45%. Ne samo da je više putnika istaklo da im je Wi-Fi najbitniji, nego bi više voleli da od hotela dobijaju besplatan internet, nego besplatan doručak.

Tri sekunde za WiFi

Nove generacije u prve tri sekunde, maksimalno u prvih sedam sekundi od kada uđu u restoran ili hotel, prvo pitaju za šifru za Internet, pa sve ostalo!

                           izvor: statista.com

Prema podacima sa sajta https://www.hotelwifitest.com/  smeštajni hotel koji ima najbrži intenet je hostel Azzul sa 26.3 mbps,  zatim Traveler’s Hostel i Radisson Blu Old Mill Hotel sa 16.4 mbps. Međutim po oceni kvaliteta interneta najvišu poziciju je zauzeo hotel Metropol palace.

Jedna od kompanija koja je prepoznala značaj besplatnog inteneta u svim HORECA objektima u Srbiji jeste Media Click doo.  Media Click je kompanija čija je glavna delatnost iznajmljivanje reklamnog prostora putem WiFi mreže u HORECA objektima širom Srbije. Media Click je prvi u Srbiji aktivirao ovakav tip reklamiranja i pokazalo se da je veoma efikasan.

U HORECA objektima postavljeni su uređaji koji iniciraju otvaranje reklamnog prostora prilikom povezivanja na WI-Fi mrežu.

Još zanimljivih tekstova na klik od vas!

Šta zapravo Media Click nudi korisnicima?

Prepoznavši značaj besplatnog  interneta kompanija Media Click, nudi svim restoranima i ostalim HORECA objektima, koji imaju veliku frekventnost gostiju, mogućnost besplatnog Wi-fi signala. Kada oni postave router u restoranu, istovremeno na internet može stabilno da se poveže  i do 200 korisnika. Dovoljno je  da imate internet konekciju, a Media Click će vam obezbediti kvalitetan i stabilan Wi-fi signal.

Pored besplatnog signala, od Media Click-a, ćete dobiti i reklamni prostor za restoran, gde možete promovisati svoje dnevne ponude, ali i ponude vaših partnera i/ili sponzora.

Misleći na svaki detalj, Media Click, vam omogućuje da menjate svoje ponude, kada god poželite sami ili oni za Vas vrše tu uslugu. Dovoljno je da vašu reklamu dostavite na njihov mail i ona će biti promenjena u roku od 24h.

Njihov tim dizajnera može vam pomoći oko reklame po vašoj želji.

Dodatna pogodnost je što možete korisnike interneta preusmeriti i na svoju Facebook stranicu.

U Vašem poslovnom prostoru sa postojećom internet konekcijom, mogu  kreirati WiFi oglasni prostor, za vaše potrebe  ili u komercijalne svrhe.

Prednosti korišćenja Media Click usluga:

  • Besplatan Wi-fi billboard za vaš objekat
  • Stabilna konekcija za 200 istovremenih korisnika
  • Promocija sopstvenih usluga
  • Mogućnost zarade, promovišući partnere/sponzore
  • Kvalitetna tehnička podrška

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Blog

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare