Croatia Airlines uvodi nove linije ka Grčkoj, Severnoj Makedoniji, Francuskoj, Italiji i Nemačkoj

Hrvatski nacionalni avioprevoznik Croatia Airlines objavio je modifikovani red letenja za jul po kome će, od sredine ovog meseca, uvesti još dve linije iz Zagreba, prema Atini i Skoplju.

Dugogodišnja sezonska linija između Zagreba i Atine ponovno će biti uspostavljena od 14. jula sa tri leta nedeljno, svakog utorka, četvrtka i nedelje, prenosi SeeBiz.

Linija će, kao i do sada, saobraćati sa zaustavljanjem u Dubrovniku, a na njoj će leteti avioni tipa DashQ400 kapaciteta 76 sedišta.

Ponovno se uvodi i linija Zagreb-Skoplje od 13. jula, sa dva leta nedeljno, svakog ponedeljka i petka, a od 22. jula još dva polasak nedeljno, svake srede i nedelje.

Na sva četiri leta nedeljno najavljeni su avioni tipa A319, kapaciteta 144 sedišta.

Croatia Airlines ponovno će leteti na sezonskoj liniji između Splita i Liona, jednom nedeljno, svake subote, od 11. jula, a na njoj će saobraćati avioni tipa DashQ400.

Od kraja jula kompanija planira da pokrene i liniju Dubrovnik-Pariz.

Prvi let u prodaji je od 30. jula, a direktni letovi na ovoj liniji očekuju se tri puta nedeljno, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Uvodi se i linija Dubrovnik-Rim, od 18. jula, tri puta nedeljno, sredom, subotom i nedeljom, avionima tipa DashQ400.

Croatia Airlines ponovno će saobraćati i na liniji Dubrovnik-Minhen, a uvođenje ove linije očekuje se od 24. jula, tri puta nedeljno, ponedeljkom, petkom i nedeljom, avionima tipa A319.

Izvor: eKapija

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare