CEO Best Westerna Srednje Europe govornik je na HOW Festivalu!

Drugo online izdanje HOW /Hotel Operations Weekenda/ Festivala održava se za manje od 3 nedelje u virtuelnom obliku, tačnije 25.11.

Svoje sudelovanje potvrdio je i CEO Best Westerna Srednje Europe te član upravnog odbora Nemačke hotelske asocijacije (IHA), Marcus Smola. U 15-minutnom intervju otkriće kad očekuje da se brojke u Best Western hotelima vrate kao u periodu pre korona virusa te kako pomažu hotelima kojima upravljaju, kako se trenutna situacija odrazila na njihovu grupaciju te očekuje li neke pozitivne promene za hotelijerstvo u budućnosti.

Program konferencije obuhvata 15 tema za osam različitih hotelskih odeljenjaa, od kojih je po prvi put i MICE s temom: Hybrid is a new black. U navedenoj diskusiji raspravljat će se o novom trendu u organizaciji događaja, kako su se promenili zahtevi gostiju te kako im se prilagoditi, ali i kad se očekuje oporavak MICE industrije.

Ovim putem pozivamo Vas da se prijavite putem ovog linka, a više informacija o programu i govornicima dostupno je na službenoj stranici Festivala.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare