Air Serbia pokrenula kampanju „Keep Boarding“ – Uz kartu popusti za određene atrakcije

Air Serbia pokrenula je program pod nazivom „Keep Boarding“ („Nastavi sa ukrcavanjem“) da bi svojim putnicima omogućila atraktivne popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji.
Putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta kompanije Air Serbia kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge.
– Želeli smo da kreiramo dodatnu vrednost za putnike i omogućimo im da za cenu karte dobiju zaokružen i kompletan doživljaj putovanja, a ne samo prevoz do destinacije. Cilj nam je takođe da doprinesemo bržem oporavku ugostiteljskog sektora koji je, kao i avio-industrija, jedan od najugroženijih usled pandemije korona virusa. Beograd ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i verujemo da ćemo ovim projektom dati podsticaj jačanju ekonomske aktivnosti u prestonici – izjavio je Jirži Marek (Jiri Marek), direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.
Za ostvarivanje privilegija i popusta, putnicima je potrebna originalna bording karta sa leta Air Serbia koju će, u roku od nedelju dana od dolaska u Srbiju, zajedno sa ličnim dokumentom, pokazati na izabranom mestu. Bording kartu može upotrebiti samo vlasnik, a porodice pokazivanjem jedne bording karte ostvaruju pravo na popust za sve članove.
Više informacija o projektu „Nastavi sa ukrcavanjem“ i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu avio-kompanije.
– Program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera, tako da se do sada njih već nekoliko desetina priključilo Er Srbiji na zajedničkom projektu umrežavanja i jačanja turističke ponude Beograda i Srbije – navodi se u saopštenju.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare