Afterwork druženja u SAINT TEN Hotelu!

Nastavljaju se tematska Afterwork druženja u SAINT TEN Hotelu!

Nakon kraće letnje pauze, petak ponovo možete rezervisati za atraktivne Afterwork žurke u intimnom ambijentu bašte SAINT TEN Hotela.
Ovonedeljni Refresh Afterwork Party powered by Kabinet idealna je prilika da se    osvežite sa prijateljima i kolegama nakon povratka sa letnjih odmora. Sa početkom u 17 časova, druženje će okupiti ljubitelje premium domaćeg kraft piva i sve one koji žele da se opuste uz zvuke lounge muzike i saksofona pred vikend. Bogata zelenilom i istorijskim duhom Vračara, ulica Svetog Save u kojoj se SAINT TEN nalazi, ove godine je već nekoliko puta bila domaćin Afterwork okupljanja, sa različitim temama. Svaki događaj je priča za sebe i ima za cilj da pruži jedinstveno iskustvo i atmosferu za uživanje i networking. Iza nas su Afterwork-ovi posvećeni ljubiteljima vina, džina, čokolade, energetskih pića, koktela, a organizatori najavljuju još interesantnih druženja za jesen, osmišljenih u saradnji sa partnerima hotela, premium brendovima.
SAINT TEN je višestruko nagrađivani luksuzni hotel u srcu Vračara, deo grupacije Small Luxury Hotels of the World. Odišući elegancijom i komforom koje prati usluga od 5 zvezdica, nudi intimni i luksuzni ambijent u okruženju u kom je svaki aspekt hotela dizajniran sa posebnom pažnjom na detaljima i neophodnoj funkcionalnosti koja je obezbeđuje visok nivo kvalittea i udobnost za sve
goste.

Za više informacija o predstojećem Afterwork-u posetite www.saintten.com ili zvanične Facebook ili Instagram stranice hotela.

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare