5 najboljih pogleda iz hotelskih soba širom sveta

Da li ste i Vi od onih koji, dok ulaze u hotelsku sobu, nestrpljivo iščekuju pogled sa terase? To je definitivno mesto na kome Vam može početi svaki novi dan, ali takođe postati i simbol tog putovanja. Izabrali smo pet najspecifičnijih pogleda, imajući jedan univerzalan kriterijum, a to je nesvakidašnjost

1. Le Meridian, Bora Bora

Na najbajkovitijem ostrvu na svetu se nalazi i hotel koji se svakako izdvaja svojom posebnošću. Iznad vode su bungalovi koji imaju staklene podove, pa Vam tako pružaju pogled čak i unutar samih bungalova. Mnogima je Bora Bora jedno od mesta na listi želja, a ako Vam kažemo da se u blizini hotela nalazi i prirodno stanište kornjača koje Vam mogu praviti društvo u toku Vašeg boravka, verujemo da će ovo mesto postati prioritet.

 2. Plaza Athenee, Pariz

Pogled sa ovog balkona se može nazvati savršenim pogledom na Ajfelov toranj, baš onakav kakav je imala i Carrie Bradshaw u poslednjoj sezoni popularne serije. Hotel je poznat po svojoj istoriji, i često predstavlja prvi izbor poznatih ljudi.

3. Jade Mountain, St Lucia

Ovo je jedini hotel na svetu koji poseduje samo tri zida i krov, dok je četvrti zid predodređen za pogled koji oduzima dah. Apartmani uglavnom poseduju i privatne bazene koji uz ovakav pogled predstavljaju autentično iskustvo.

4. Park Hyatt Tokyo, Japan

Ukoliko ste gledali film „Izgubljeni u prevodu“ onda Vam je  Park Hyatt Tokio poznat. Prošlo je 16 godina otkako su se Bill Murray i Scarlett Johansson zaljubili baš na ovom mestu, i do danas je ovaj hotel na samom vrhu liste azijskih hotela.

5. Le Sirenuse, Italija

Raznobojna obala brda Positana predstavljaju čest izbor mladih bračnih parova. Ovakav pogled, aromatična vina i autentične paste su kombinacija koje se jednom rečju može nazvati mestom iz snova.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Blog

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare