3. Hotel Summit Srbija 26. marta u hotelu Hyatt Regency Belgrade

Koliko se uloga F&B-a promenila i koliko je važna u hotelima?
Kako postaviti organizacionu strukturu F&B-a?
Koliko je kreativni potencijal zaposlenih važan za poslovni uspeh?

KEYNOTE govornik Emile Bootsma, danas konsultant i direktor hospitality ateljea za menadžment i unapređenje poslovanja, je bio na vodećim pozicijama u Kempinski hotelima Berlinu, Budimpešti i Pekingu:
• Direktor, Hotel Adlon Kempinski Berlin, 2014 – 2017
• Generalni menadžer, Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2010 – 2014
• Hotel menadžer, Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Center, 2008 – 2010
• Hotel menadžer, Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München, 2007 – 2008
• Food and Beverage direktor, Arabella South Africa Holding, 2002 – 2005
• F&B Menadžer, ArabellaSheraton Grand Hotel Munich & ArabellaSheraton Bogenhausen

Čekamo vas na centralnoj hotelskoj konferenciji u Srbiji!

Više informacija na https://hotel-summit.rs/

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare