Top pet hotela na Maldivima

  • VELAA PRIVATE ISLAND 6*

Velaa je realizacija sna da se stvori ekskluzivni butik izvan luksuza. Ovo jedinstveno odredište je razvijeno da objedini najbolje od ovog arhipelaga, okupan azurnim nebom u akvamarinu Indijskog okeana.

Nalazi se u prelepom atolu Noonu, 187 km severno od Male, Velaa Private Island je izuzetno luksuzno utičište gde se svi gosti tretiraju kao plemići. Vodeći principi su privatnost i udobnost. Još jedan od principa je jedinstvo sa prirodom, svako od smeštajnih objekata je izgrađeno koristeći lokalne materijale. Na Maldivima ima puno privatnih ostrva, ali samo mali broj je zaista u vlasništvu samo jedne osobe. Velaa Private Island je upravo takvo. Vlasnik, Jiri Smejc, čija su strast ostrva, izgradio je Velaa kao luksuzno privatno odmaralište. Ostrvo je koje čuva pravu privatnost za svoje goste, ali istovremeno dovoljno raznovrsno da pruži brojne prvoklasne mogućnosti uživanja.

Lokacija: resort je izgrađen na privatnom ostrvu.

Smeštaj: Velaa se sastoji od 43 privatne vile, kuća, kao i stambene jedinice sa 4 spavaće sobe. Dok je 18 vila izgrađeno iznad vode, do rezidencije Romantic pool se može doći samo brodom što omogućava još više privatnosti i ekskluzivnosti.

Broj luksuznih soba (47) po vilama:

– BEACH POOL VILLA – 9

– DELUXE BEACH POOL VILLA – 9

– SUNRISE WATER POOL VILLA – 8

– SUNSET DELUXE WATER POOL VILLA – 8

– BEACH POOL HOUSE – 7

– OCEAN POOL HOUSE – 1

– ROMANTIC POOL RESIDENCE – 1

– VELAA PRIVATE RESIDENCE – 4

Restorani i barovi: ARAGU, TAVARU, AVI BAR, ATHIRI, CRU. Restorani su a la carte.

 

  • ANANTARA DHIGU RESORT 5*

Prostire se na 2 idilična ostrva na atolu Južni Malo, Anantara Dhigu Resort vam obećava vrhunski odmor. Od aerodroma do hotela gosti se prevoze gliserom, za 35 minuta. U okviru hotela nalazi se vila na plaži i luksuzni bungalovi. Svaki bungalov savršeno spaja ostrvski šarm sa modernim pogodnostima i sadržajima. Na zahtev, gosti mogu da iskuse niz jedinstvenih aktivnosti, od časova kuvanja, joge na plaži, ronjenja, jedrenja, privatni piknik na plaži, surfovanje. Sadržaji uključuju fitness centre i teniske terene na svakom ostrvu, biblioteku i veličanstveni bazen sa beskonačnom obalom na plaži. Za večeru, Anantara Dhigu Maldives Resort ima otvorene kuhinje i kuvanje na stolu u svom restoranu koji se nalazi u ulici Anantara Veli.

U staklenom SPA gosti hotela mogu uživati u umirujućim tretmanima dok gledaju tropske ribe, bebe ajkule u penušavoj vodi. Hotelski bazeni pozivaju da zaronite u njih nakon joge ili ronjenja u okolnoj laguni. Ostale aktivnosti uključuju i šoping u užurbanoj Male, surfovanje itd. Svaka od luksuznih vila u Anantara Dhigu Resortu je savršeno pozicionirana da pruži prekrasan pogled na izlazak ili zalazak sunca. Vile na plaži imaju kupatila na otvorenom koja su okružena bujnim lišćem a vile iznad vode omogućavaju gostima da posmatraju bića koja plivaju u Indijskom okeanu. U različitim hotelskim restoranima gosti mogu isprobati japanske i australijske odreske, maldivske škampe, italijanske raviole sa jastogom i izuzetnu tajlandsku kuhinju.

Anantara Dhigu ima bujnu unutrašnjost džungle okruženu belim puderastim plažama. To je relativno veliko ostrvo po maldivskim standardima, ali ga možete okružiti sa jednog kraja na drugi za 10 minuta. Dekor je u maldivskom stilu – krovovi su od slame i tamnog drveća – dizajnirani da se uklope u prirodno okruženje, dok vile, restorani i banje u podmorju pružaju najlepši pogled na Indijski okean.

VILE:

– SUNRISE BEACH VILLA 125m²

– SUNSET BEACH VILLA 125m²

– SUNRISE OVER-WATER SUITE 119m²

– SUNSET POLL VILLA 162m²

– ANANTARA POOL VILLA 180m²

– ANANTARA OVER WATER POOL SUITE 180m²

– TWO BEDROOM FAMILY VILLA 165m²

– TWO BEDROOM ANANTARA POOL VILLA 312m²

Sadrži i teniski teren, fitness centar, SPA i bazene.

 

  • SUN SIYAM IRU FUSHI 5*

Mesto gde se luksuz i dekadencija susreću u srcu Maldiva. Pripremite se za čisto uživanje: savremeni prostori, elegantni enterijeri i prelepe bašte čekaju samo na vas. Hodajte bosi po belom pesku i gledajte palme dok se lagano naslanjaju na povetarac. U Sun Siyamu dani su dugi i ispunjeni Suncem, dok su noći uzbudljive i energične – savršen recept za luksuzni, porodični odmor na Maldivima. Opustite se na plaži, uočite neverovatan podvodni život i otkrijte pravo značenje luksuza.

Iru Fushi je početak putovanja. Iza njega leže netaknuta ostrva atola Noonu, gde se maldivski život nastavlja kao što je to vekovima činjeno. Tamo gde graditelji brodova rade pomno, brušenjem drveta otkriva se svilen završetak; deca uče o dragocenim vrstama koje Indijskom okeanu daju privlačnost; stariji na farmi voća i organskog povrća pripremaju sami hranu.

Bez obzira na to koliko fotografija pogledate pre vašeg odlaska na odmor, ništa se ne može uporediti sa pogledom na Maldivima iz vašeg luksuznog smeštaja sa 5*. Hotel raspolaže sa 221 luksuznim smeštajnim objektom, uključujući 3 ekskluzivna odmarališta. Sve vile imaju 24-satnu uslugu tako da se možete opustiti u privatnom bazenu i diviti se pogledu bez pomeranja mišića. Svi apartmani imaju prostor za sedenje, prostrana kupatila i privatne terase.

Vile: WATER VILLA, SUNSET HORIZON WATER VILLA, HORIZON WATER VILLA, INFINITY WATER VILLA, CELEBRITY RETREAT, AQUA RETREAT, HIDDEN RETREAT, BEACH VILLA, DELUXE BEACH VILLA sa bazenom, FAMILY DELUXE BEACH VILLA sa bazenom, POOL BEACH VILLA.

 

  • VELASSARU MALDIVES 5*

Privatno rajsko ostrvo sa vilama, bazenima i prelepim terasama. Opuštajući SPA tretmani u paviljonima koji gledaju na okean; ronjenje sa ekspedicijama oko koralnog grebena u laguni, fotografije i video zapisi sa avantura koje možete poneti kao uspomenu… Velassaru je daleka ostrvska fantazija na Maldivima koje vas poziva da pobegnete u mesto nenadmašne lepote. Velassaru Maldives se nalazi na privatnom koralnom ostrvu, gde blistave vode tirkiznog mora prekrivaju obale savršeno belih peščanih plaža. Zapanjujuće vile sa vodom i plažama praćene su SPA centrom sa veličanstvenim pogledom i beskonačnim bazenom.

Prekrasno usamljene, vile lebde iznad lagune ili su smeštene na plaži sa pogledom na more. Izgrađene od slame, kamena i tikovine, vile Velassaru su šik i prostrane, minimalističke oaze dizajnirane za maksimalnu udobnost.

Pridružite se krstarenju, ronjenju i iskusite ronjenje u dubinama Indijskog okeana sa egzotičnim i živopisnim morskim životom. Ili, jednostavno provedite dan izležavajući se na terasi vile, gledajući u okean. Uveče, večerajte ispod zvezda na ivici lagune.

Hotel raspolaže sa 129 soba i 5 restorana.

VILE: DELUXE BUNGALOW, DELUXE VILLA, BEACH VILLA, WATER BUNGALOW sa bazenom, WATER VILLA, DELUXE VILLA sa bazenom, POOL VILLA, WATER SUITE.

 

  • CONRAD RANGALI ISLAND 6*

Do ekskluzivnog ostrva, smeštenog na atolu Južni Ari, dolazi se 30-minutnim letom hidroavionom ili kratkim domaćim letom sa obližnjeg ostrva, nakon čega sledi transfer gliserom.

Zauzima elitnu poziciju u srcu Indijskog okeana. Okružen je najboljim mestima za ronjenje, oblastima sa ajkulama i prostranim koralnim grebenima. Conrad se proteže na 2 ostrva, nudeći luksuznim putnicima jedinstveno iskustvo. Hotel poseduje 150 arhitektonski dizajniranih vila, zavidne tišine i sofisticiranosti, 2 nagrađivana SPA centra koja se nalaze izdignuta nad lagunom. Conrad je epikurejski užitak sa 12 restorana i barova, uključujući svetski poznat Ithaa Undersea Restaurant.

Conrad Maldives je destinacija za globalnu konekciju sa odsustvom iz svakodnevnih briga i uživanjem u luksuzu prirodnih lepota. Mesto za povezivanje sa svetom. Mesto za inspiraciju. Privatno ostrvo sa belim vilama u obliku palmi: glavno ostrvo je idealno za porodičan odmor dok je ostrvo Rangali savršeno za parove.

VILE: BEACH VILLA, DELUXE BEACH VILLA, BEACH SUITE, WATER VILLA, SUPERIOR WATER VILLA, DELUXE WATER VILLA, RETREAT WATER VILLA, FAMILY WATER VILLA, PREMIER WATER VILLA, SUNSET WATER VILLA.

U svom kompleksu sadrži 12 restorana, uključujući nagrađivani podvodni restoran Ithaa. Conrad je idealno mesto za ronjenje, kao i lokacija za otkrivanje podmorskog sveta. Najbolje mesto za: prekrasne plaže, porodičan odmor, bezene, SPA, tenis, venčanja.

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Zanimljivosti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare